Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
<kop w tyłek>Ja dziś mam wizytę i okropne nerwy od rana. Proszę uspokujcie mnie, zawsze tak panikuje przed wizytą a nie mam czemu...
Będzie dobrze... inaczej być nie może.Wszystkie trzymamy kciuki:-*Udało mi się zapisać na 14. Muszę się urwać godzinę wcześniej z pracy, ale zdrowie dzidzi wazniejsze
Trzymajcie kciuki dziewczyny
O 15. Właśnie to jest najgorsze, ze wiem, ze stres jest szkodliwy i stresuje się tym, ze się stresuje, błędne koło. Nie wiem czemu dziś tak mam:;<kop w tyłek>
Będzie wszystko w porządku!
Dzidziul nie lubi stresów, także odpręż się i ... O której wizyta?
Dziewczynki, trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze i jutrzejsze wizyty [emoji110][emoji110] czekam na same dobre wieści.
Ktoś ze mną wizytuje 27.06. ?![]()
Tak wiem, łatwo powiedzieć. W środę u mnie będzie to samo. Musimy mieć świadomość,że co ma być to będzie i i tak nic nie zmienimy. Trzeba się temu poddać,po prostu...O 15. Właśnie to jest najgorsze, ze wiem, ze stres jest szkodliwy i stresuje się tym, ze się stresuje, błędne koło. Nie wiem czemu dziś tak mam:;
Hej. U mnie niestety ciąg dalszy plamienia... Muszę iść do ginekologa jednak... Na razie nie moge sie dodzwonić do przychodni. Zaczęłam się stresować![]()
Dziewczyny tym co mają mdłości polecam Prenatal Uno !!! Ma imbir w składzie i POMAGA!
Ja czekam w laboratorium kolejka taka że siedzę już pół godziny ;/ A głod coraz gorszy![]()
Spokojnie [emoji8] na pewno wszystko będzie dobrze.Hej. U mnie niestety ciąg dalszy plamienia... Muszę iść do ginekologa jednak... Na razie nie moge sie dodzwonić do przychodni. Zaczęłam się stresować![]()
Super, trzymam kciuki [emoji111]️Udało mi się zapisać na 14. Muszę się urwać godzinę wcześniej z pracy, ale zdrowie dzidzi wazniejsze
Trzymajcie kciuki dziewczyny
To normalne. Ja przed wizytą to potrafię ze strachu dostać biegunki. Ale wszystko będzie na pewno dobrze. Powatarzaj to sobie ciągle będzie łatwiej.Ja dziś mam wizytę i okropne nerwy od rana. Proszę uspokujcie mnie, zawsze tak panikuje przed wizytą a nie mam czemu...