Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, a robiłyscie wiecej niz dwie bety? Bo nie wiem czy ciągle to kontrolowac czy przyrasta czy juz odpuscic i czekac na koniec czerwca na wizyte u gin? Jak wy robicie?
A masz możliwość iść do Gina kontrolnie? Ja z Szymkiem moim tez dwa razy miałam krwawienia lekkie i nic sie nie działo, wiec u Ciebie pewnie tez wszystko dobrze skoro przez noc nic sie nie działo, ale może warto sprawdzić fasolkę? Trzymam kciuki!hej dziewczyny zaczynam się martwic wczoraj trochę polazilam i chyba zaduzo bo wieczorem miałam lekkie krwawienie ale już dziś cisza nie wiem czy mam się martwic czy nie w sumie brzuch mnie nie boli ani nic ale ze jestem po amputacji szyjki to jednak gdzies tam jest ten strach
wizyte mam w poniedziałek ale prubuje się dodzwonić na razie bezskutecznieA masz możliwość iść do Gina kontrolnie? Ja z Szymkiem moim tez dwa razy miałam krwawienia lekkie i nic sie nie działo, wiec u Ciebie pewnie tez wszystko dobrze skoro przez noc nic sie nie działo, ale może warto sprawdzić fasolkę? Trzymam kciuki!