Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodziłam do innego lekarza, to mi też dopiero przy drugiej wizycie (9/10tc) założył kartę, teraz będę chodzić do innego, to może od razu założy jak tylko serduszko usłyszy
@Megi86 to trzymam kciuki! Ja też mam jutro na 17.
Już jestem ;( nie lubie szpitaliO której idziesz do szpitala?
Już jestem ;( nie lubie szpitali![]()
Oki narazie nic nie wiedzaNikt nie lubidaj znać jak będziesz coś wiedziała.
Boże zeby ten pęcherzyk się pojawił 
Oki narazie nic nie wiedzapóki co czekac
Boże zeby ten pęcherzyk się pojawił
![]()
według usg 8 tydzień i 6 dzień u lekarza bylam 2 tygodnie temu był to 5 tydzień i 6 dzień widziałam fasolke ale nie serduszko teraz widziałam wyraźnie gdzie glowa a gdzie pupa dziecka a ja przytylam pol kilo@Baffi26 a jestes w stanie wybrac sie do innego lekarza? Zeby sprawdzic co I jak? W ktorym jestes tygodniu? Bylas juz wczesniej na usg I widzialas serduszko wczesniej?
Ja bym gnala do innego lekarza albo na a&e zeby sprawdzic jeszcze raz...albo zly sprzet I nie dokladnie sprawdzil lekarz (mam nadzieje!), albo niestety poronienie zatrzymane I dzidzi serduszko przestalo bic niedawno, dlatego tak urosla...przyrost masy ciala w pierwszym trymestrze to raczej nie od ciazy, tak samo z symptomami - przy poronieniu zatrzymanym moga byc a I moze nie byc zadnych objawow ciazy...według usg 8 tydzień i 6 dzień u lekarza bylam 2 tygodnie temu był to 5 tydzień i 6 dzień widziałam fasolke ale nie serduszko teraz widziałam wyraźnie gdzie glowa a gdzie pupa dziecka a ja przytylam pol kilo