Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, mogę sobie odebrać w ciągu miesiąca wolny dzień na tygodniu za sobotę. Ma to swoje plusy ale jedynie wolna niedziele to trochę małoJutro tez pracujesz??O nie, a masz za to jakis dzien wolny w tygodniu? I zdradz w takim razie imie dla dziewczyny
![]()
Mozesz sie tylko cieszyć ze nie masz mdlosci. Nic przyjemnego. Ja pierwsza ciąża super tylko jeden raz wieczorem mnie zmulilo a tak caly czas sie czulam jakbym w ciazy nie byla. Dopiero pod koniec zle sie czulam bo przytylam prawie 30 kg i bylo mi ciezko. Ale ogolnie super. Chodzilam tylko i mowilam ze jakie mdlosci, zle samopoczucie o co z tym chodzi :-) nie wierzylam ze mozna cos takiego miec....a tu prosze druga ciaza i wszystko inaczej. Od samego poczatku mdlosci od rana do nocy masakra jakas i caly czas sie utrzymuja i mam juz dosc. Takze ciesz sie z tego stanu niech trwa jak najdluzej.Kurczę czy któraś z Was nie ma mdłości tak jak ja? Bo wydaje mi się,że tylko ja nie mam. To znaczy ja mam wstręt do jedzenia co można podciągnąć lekko pod mdłości a co wcześniej było niespotykane,bo uwielbiam jeśćJa też modlę się żeby tylko było zdrowe ale jak bym musiała wybierać to chyba chciałabym chłopaka
![]()
Nie narzekaj KochanaKurczę czy któraś z Was nie ma mdłości tak jak ja? Bo wydaje mi się,że tylko ja nie mam. To znaczy ja mam wstręt do jedzenia co można podciągnąć lekko pod mdłości a co wcześniej było niespotykane,bo uwielbiam jeśćJa też modlę się żeby tylko było zdrowe ale jak bym musiała wybierać to chyba chciałabym chłopaka
![]()