Caitlyn
Fanka BB :)
Moja babcia pochodziła z Dąbrowy Górniczej, chyba tam jeszcze jakaś nasza ciotka mieszkaLooo ja rzut beretem od Ciebie, bo Dąbrowa G!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja babcia pochodziła z Dąbrowy Górniczej, chyba tam jeszcze jakaś nasza ciotka mieszkaLooo ja rzut beretem od Ciebie, bo Dąbrowa G!
Wiecie, sprawdziłam sobie właśnie na chińskim kalendarzu płci, i idealnie zgadza się z moimi poprzednimi ciążami- 3 synów. Może i tym razem się uda bo wychodzi córeczka jak bum didi. Ja wiem,że to metoda wiecie, hybił trafił ale co tam sprawdzić można nieLink do: chiński kalendarz płci - Szukaj w Google:
Mi tez Kaja, Maja tez bardzo mi się podoba, ale ze przyjaciółka nazwała swoją córcię tak to nie bede powielaćTak, mogę sobie odebrać w ciągu miesiąca wolny dzień na tygodniu za sobotę. Ma to swoje plusy ale jedynie wolna niedziele to trochę mało
Jeśli chodzi o imię dla dziewczynki to nie jesteśmy zdecydowani ale podoba nam się Maja oraz Kaja![]()
Gaja tez piekne 
Tez sprawdzałam i wychodzi mi tak jak mam przeczucia, czyli na chłopcaWiecie, sprawdziłam sobie właśnie na chińskim kalendarzu płci, i idealnie zgadza się z moimi poprzednimi ciążami- 3 synów. Może i tym razem się uda bo wychodzi córeczka jak bum didi. Ja wiem,że to metoda wiecie, hybił trafił ale co tam sprawdzić można nieLink do: chiński kalendarz płci - Szukaj w Google:
Świat jest mały !Moja babcia pochodziła z Dąbrowy Górniczej, chyba tam jeszcze jakaś nasza ciotka mieszka![]()
Ja tylko mogę przypuszczać, niby testy wychodziły od 11-14 dc ale może i się przesunęło o te 2 dni jeszxze nie wiem kurczeJa miałam owulacje ok 17-19 dc więc dosyć późno i pewnie stąd ta różnica. Ja wczoraj przed wizytą myślałam,ze wyjdę z siebie tak się stresowalam czy tam się coś pojawiło![]()
ale jeśli 3.06 byłoby zagnieżdżenie? (niby ta plamka brązowa była)
Musiałby mi ginekolog powiedzieć konkretnie, bo ja to mogę sobie przypuszczać, ale mniej więcej wiem co i jak chyba 
U mnie napewno biegunka była objawem jednym z pierwszych tego,ze jestem w ciąży. Teraz też raczej częste korzystanie z wc niż zatwardzenia.Dziewczyny a takie pytanie intymnewypróżniacie się normalnie? Czy macie może problemy ? (Zatwardzenie, biegunka) ?