Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Baffi26 Kochana tak bardzo mi przykro..Ty założyłaś ten wątek i musisz go opuścićHej dziewczyny coz przyszla i na mnie kolej zeby sie z wami porzegnacjuz nie mam zludzen beta spada dzis juz 140422 czyli wszystko przepadlo moje szczescie zniklo tak szypko i niespodziewanie jak sie pojawilo
wiem ze to przykre ale lepiej teraz niz puzniej juz raz to przeszlam w 2009 roku syna stracilam w 20tc tulilam w ramionach dopuki serduszko nieprzestalo bic 2 lata mi zeszlo zanim sie pozbieralam dlatego ciesze sie ze to stalo sie teraz
coz kiedys spotkam moje kochane aniolki a puki co zycze wam dziewczyny z calego serducha spokojnej ciazy i zdrowych maluszkow. Niewiem czemu akurat mnie to spotyka tyle zlego na raz w ciagu roku najpierw rak i amputacja szyjki potem ciaza biochemiczna a teraz ciaza martwa zycie jest okrutne ale co zrobic glowa do gory i do przodu patrz. Takze kochane milo mi bylo was poznac czasem sie odezwe jesli dam rade
trzymajcie sie cieplutko buziaczki
Tak, wszedł do gabinetu ze mną,później lekarz poprosił mnie na USG za parawan i jak sprawdził,że jest ciąża, że w macicy,że jest zarodek to mówi "chce Pan zobaczyć?" I wtedy przyszedł rozradowany M.Ale był obecny przy usg??? [emoji846] chodzi mi o ten moment kiedy może być przy usg. Pytam bo kompletnie nie mam pojęcia kiedy przyszły tata może być przy nim obecny.
@Baffi26 pisałam już na staraczkach ale jeszcze raz chciałam Ci powiedzieć, ze bardzo, bardzo mi przykro Kochana i z całego serca życzę Ci siły, chcociaz jak czytam Twoja historie to podziwiam Cię za jej ogrom. Tule mocno.,.
Hej dziewczyny coz przyszla i na mnie kolej zeby sie z wami porzegnacjuz nie mam zludzen beta spada dzis juz 140422 czyli wszystko przepadlo moje szczescie zniklo tak szypko i niespodziewanie jak sie pojawilo
wiem ze to przykre ale lepiej teraz niz puzniej juz raz to przeszlam w 2009 roku syna stracilam w 20tc tulilam w ramionach dopuki serduszko nieprzestalo bic 2 lata mi zeszlo zanim sie pozbieralam dlatego ciesze sie ze to stalo sie teraz
coz kiedys spotkam moje kochane aniolki a puki co zycze wam dziewczyny z calego serducha spokojnej ciazy i zdrowych maluszkow. Niewiem czemu akurat mnie to spotyka tyle zlego na raz w ciagu roku najpierw rak i amputacja szyjki potem ciaza biochemiczna a teraz ciaza martwa zycie jest okrutne ale co zrobic glowa do gory i do przodu patrz. Takze kochane milo mi bylo was poznac czasem sie odezwe jesli dam rade
trzymajcie sie cieplutko buziaczki
Baffi tak mi przykrotrzymaj się kochana :*
Dziewczyny ja znów mam plamienie. Tym razem śluz podbarwiony krwią na różowomiałam dzisiaj bardziej zalatany dzień i nie wiem czy to nie od tego. Wizytę mam w poniedziałek, ale boję się okropnie
![]()