Ninka86
Fanka BB :)
Nie martw się u każdego jest trochę inaczej, ważne że poziom jest wysoki i rośnieMam cykle 31 dni, owulacja 23 maj, termin miesiączki 6 czerwiec.
Dużo? Tzn że za duzo i coś jest nie tak?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martw się u każdego jest trochę inaczej, ważne że poziom jest wysoki i rośnieMam cykle 31 dni, owulacja 23 maj, termin miesiączki 6 czerwiec.
Dużo? Tzn że za duzo i coś jest nie tak?![]()
Dziękuję Ci, bo już panikowałam... muszę kupić jakąś książkę o ciąży. Polecacie coś?Nie martw się u każdego jest trochę inaczej, ważne że poziom jest wysoki i rośnie![]()
Ja mialam krew w moczu w 8tc i robili USG przez brzuch. Bylo wszystko widac normalnie.Przez brzuch to lekarze robia gdzies kolo 13 tc najwczesniej. Teraz sa dopochwowe bo przez brzuch nic by nie zobaczyl![]()
Hej dziewczyny! Chyba muszę do Was dołączyćodwiedzalam forum Starania ale okresu nie ma a beta wyszła 44,56
![]()
[emoji846][emoji846] jesteś [emoji846] zapraszamy. Nie przejmuj się. Ja 5 lat straszą jestem od Ciebie i tak samo zielona bo tez pierwsza ciąża [emoji846]Tak to moja pierwsza ciąża więc jestem zieloną w tym temacieMam 29 lat, 5 lat po ślubie
udało się w 2 cyklu ! Nie przyypuszczalam, ze tak szybko
![]()