reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Dziewczyny bo wiem że któreś z Was były przeziębione. Co bralyscie? Bo mnie gardło boli i chyba idzie mi temperatura
Na gardło jeszcze do psikania hascosept albo tantum verde. Poza tym tylko domowe babcinne sposoby.
No i co... jutro na oddział ;( ja piernicze ;(
Bardzo mi przykro ale może jeszcze jest szansa, trzymam mocno kciuki żeby było wszystko ok. Robiłaś w tym samym laboratorium?

reklama
Ja też Irenko widzę coś w tym pęcherzyku, no ale nie jestem lekarzem to nie mam pewności i. Wdech i wydech kochana, dopóki lekarz nic więcej Ci nie powie to się nie denerwuj na zapas. Nic tak naprawdę nie wiadomo, a ten stres Ci teraz w niczym nie pomoże. Zaczekaj na komentarz ginekologa - a dziś się spróbuj zrelaksować przy jakimś fajnym filmie, książce, muzyce, jedzonku?

Dziewczyny i przypałętała się mi infekcja dróg moczowych + dróg rodnych. Od tej głupiej luteiny dopochwowej, niech no tylko nadejdzie wizyta to zmienię ją na ustną jeśli można. Sprawdźcie mi czym mogłabym się smarować bez recepty póki co i też co mogłabym brać jako ciężarną na infekcje dróg moczowych? Bardzo mnie dziś piekło przy sikaniu :/

Ja też Irenko widzę coś w tym pęcherzyku, no ale nie jestem lekarzem to nie mam pewności i. Wdech i wydech kochana, dopóki lekarz nic więcej Ci nie powie to się nie denerwuj na zapas. Nic tak naprawdę nie wiadomo, a ten stres Ci teraz w niczym nie pomoże. Zaczekaj na komentarz ginekologa - a dziś się spróbuj zrelaksować przy jakimś fajnym filmie, książce, muzyce, jedzonku?

Dziewczyny i przypałętała się mi infekcja dróg moczowych + dróg rodnych. Od tej głupiej luteiny dopochwowej, niech no tylko nadejdzie wizyta to zmienię ją na ustną jeśli można. Sprawdźcie mi czym mogłabym się smarować bez recepty póki co i też co mogłabym brać jako ciężarną na infekcje dróg moczowych? Bardzo mnie dziś piekło przy sikaniu :/

Mi po tej luteinie tez się przyczepiła infekcja, gdzie wcześniej miałam tylko raz, po odstawieniu antyków. Dwa tygodnie temu dostałam na to Pimafucin i codziennie biore lactovaginal. Po pimafucinie przeszło ale widzę, ze znowu się chyba zaczyna. Tak się zastanawiam ile jeszcze ta luteinę trzeba brać bo jak mam mieć ciagle w gratisie infekcje to maskara jakaś po prostu [emoji853]

Ja znam tylko dwa środki,ale ochronne przed infekcjami, przede wszystkim w ciąży. Żel do higieny intymnej Pliva Fem F i Provag żel. Co do środków bezpiecznych w ciąży na samą infekcje niestety nie pomogę.

Polecam 2 lactovaginale dopochwowe, plus żurawinę min 400 mg 3 razy dziennie.

Darsi na gardło mega pomocne pastylki propolisowe plus do ssania rutinacea max ( ona mi pomaga na najgorsze bóle) zmienia mocno pH na błonie śluzowej.

Irena X mocno zaciskam kciuki, żeby bąbelek się pokazal

reklama
Laseczki jak macie jakąkolwiek infekcje intymną to przede wszystkim lactovaginal dopochwowo na noc przez min 3 dni, po antybiotyku min 7 dni. Jak robicie taka kurację to macie na długo długo ochrone.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry