Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję. [emoji8]Będzie dobrze. Ja gdzieś czytałam, że natura tak to wymśliła by maluszek właśnie do 8-10tygodnia był dobrze chroniony wrazie gdyby przyszła mama nie zorientowała się szybko o ciąży [emoji5]
Trzymaj się! Nie rozumiem dlaczego my kobiety musimy przez tyle nieszczęść przejść,żeby cieszyć się maluszkiem...Dziewczyny niestety ja też się z wami żegnam.
Fasolka zatrzymała się na 5 tyg i 3 mm.
Dostałam skierowanie do szpitala,wybiorę się w środę bo na jutro nie jestem jeszcze gotowa .
Życzę wam wszystkiego dobrego i zdrowych maluszków.
[emoji5]
Bardzo mi przykro. [emoji26]Dziewczyny niestety ja też się z wami żegnam.
Dostałam skierowanie do szpitala,wybiorę się w środę bo na jutro nie jestem jeszcze gotowa .
[emoji5]
Niestety przy tak spadającej becie, to było do przewidzenia. Sama to przeszłam w listopadzie. Tylko na innych wartościach. Przykro mi.Dziewczyny niestety ja też się z wami żegnam.
[emoji5]
Przykro mi bardzoDziewczyny niestety ja też się z wami żegnam.
☺
Dziewczyny niestety ja też się z wami żegnam.
[emoji5]
Mój już tak widać ,że ostatnio koleżanka w sklepie mi pogratulowała. Tyle,że ja rok temu rodziłam i wydaje mi się że mięśnie brzucha w kolejnej ciąży są bardziej rozciągnięte i szybciej brzuszek ,,wybijaDziewczynki, które są w ok. 10 tyg powiedzcie czy Wam już widać brZuszek? Ja jestem dopiero w 7tyg 1d a czuję się napompowana jak balon chociaż nie obzeram się![]()
Bardzo mi przykro nie rozumiem czemu tak się dzieje, zdrowe, silne, młode kobiety a tu takie nieszczęścia ;( Kochana dużo siły dla Ciebie!Dziewczyny niestety ja też się z wami żegnam.
☺
Dzięki za odpowiedź, daj znać co jutro lekarz na to powie. Trzyma kciuki za wizytę. Co do pracy to ja do 17 i ledwo daje radę wytrzymać. U ciebie w pracy już wiedzą?No i superjak ja lubię taki dobre wieści
to teraz masz nad czym myśleć
Ja też kompletnie nie mam mocy ani siły na nic. Najgorzej jest w pracy, nie wiem jak ja te 2 godziny jeszcze wytrzymam. Odośnie luteiny to mi się po niej zrobiła infekcja mimo, że od początku jej stosowania brałam lactovagina, gin tak kazał. Niestety nie uchroniło mnie to przed nią i dostałam Pimafucin na receptę. Było lepiej, ale, że ciągle jestem na luteinie to znowu coś mi się zaczynaJutro ma wizytę więc zobaczymy.
Bardzo mi przykro, trzymaj sięDziewczyny niestety ja też się z wami żegnam.
☺