Fanka Kadry
Fanka BB :)
Ja po sobie widzę,ze mi brzuch trochę wywalilo do przodu a to dopiero 7t5d.
A kibicuję Chorwacji w zasadzie odkąd my odpadlismy
A kibicuję Chorwacji w zasadzie odkąd my odpadlismy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam wizyty co 2 tygodnie narazie cały czas, ale to dlatego że chodzę prywatnie do lekarza, znajoma chodzi na NFZ i ma wizyte co 4 tygodnie :-)Mój brzuch tez już jest wyraźnie powiększony, wyglada jak taki wiecznie objedzony i wzdety, w każdym razie tez już nie nosze obcisłych moich spodni. Dziwne w sumie, bo myślałam, ze zacznie coś być widać w drugim trymestrze, ale ogólnie jestem bardzo szczupła i miałam płaski brzuch wiec może w nim nie było miejsca, dlatego tak szybko;D
A ja mam pytanie co ile mniej więcej robicie usg? Ja mam teraz długa przerwe jak dla mnie, następna wizyta to dopiero usg prenatalne i jakoś taka niespokojna jestem, ze wolałabym między czasie wizytować raz i zobaczyć, ze dzidziol spokojnie sobie rośnie. Mój lekarz jest na urlopie ale mocno się zastanawiam czy nie wybrać się do innego czy przesadzam... dotąd chodziłam co dwa tygodnie i mnie to uspokoiło (najpierw zobaczyć czy we właściwym miejscu bo jestem po pozamacicznej, potem czy jest serduszko, potem zaraz czy wszystko ok itd)
12 tydzień - aaaaa jak superHej to ja już spodni moich nie noszę od jakiegoś czasu chodzę już w ciazowkach . Brzuszek wstawiłam w fotkach na moje juz jest duzy. ( do tego problem z wyproznianiem )
dzisiaj zaczynam 12 tydzień ciąży.
Z córka przytylam 14 kg i na koniec wazylam 62 kg teraz z taka waga startuje ;/
Co do wizyty chodzę i prywatnie i na NFZ więc jakoś wypada co 2 tygodnie więc jestem spokojna . Zawsze to dwóch lekarzy spojrzy.
Hej to ja już spodni moich nie noszę od jakiegoś czasu chodzę już w ciazowkach . Brzuszek wstawiłam w fotkach na moje juz jest duzy. ( do tego problem z wyproznianiem )
dzisiaj zaczynam 12 tydzień ciąży.
Z córka przytylam 14 kg i na koniec wazylam 62 kg teraz z taka waga startuje ;/
Co do wizyty chodzę i prywatnie i na NFZ więc jakoś wypada co 2 tygodnie więc jestem spokojna . Zawsze to dwóch lekarzy spojrzy.