Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój teść zmarł w nocymiał 47lat..jestem załamana..zawsze kiedy zachodzie w ciążę to ktoś odchodzi...przy Misiu pochowałam moja babcię, przy tej ciąży dziadka mojego syna...obydwoje nie wiedzieli nic i dziecku...ehm

@Kordosia bardzo mi przykrookropnie trudny czas,jeszcze taki młody człowiek...
Witajcie nowe mamusie lutowe. Miło Was gościć w naszym gronie.
@Megi86 przyjemnego odpoczynku![]()
Dziewczyny, właśnie kurier przyniósł mi mój segregator od mamaginekolog.Pomimo,że nie do końca pasuje mi jej styl bycia,to uważam,że segregator jest super, te zakładki na badania, usg, można mieć wszystko w jednym miejscu
Zawsze marzyłam,żeby móc go zamówić
P.s. przypinki "jestem w ciąży" mam dwiemogę się z chęcią z kimś podzielić, jak jest jakaś chętna to proszę o kontakt
![]()

Dziękuje Wam wszystkim za miłe słowa, Jezu jaka ulga. Mamy imię już wybrane od długiego czasu i jak synek zaakceptuje to będzie Zoya albo Zoja jeszcze nie wiemy jak będzie pisane.
Kordosia bardzo współczuje ...

Bardzo mi przykro. Wyrazy współczucia.Mój teść zmarł w nocymiał 47lat..jestem załamana..zawsze kiedy zachodzie w ciążę to ktoś odchodzi...przy Misiu pochowałam moja babcię, przy tej ciąży dziadka mojego syna...obydwoje nie wiedzieli nic i dziecku...ehm
Ehhh... ja mam 34 i tez się czuję na 27@Kordosia współczuję Wam. Teściu młody facet. Jeszcze mógł pokorzystać z życia. Ja w ogóle jestem w szoku o już zaczyna się zawijać moje pokolenie na tamten świat. Straszne to jest, że nie wiemy jak mało czasu nam zostało. Nam i naszym bliskim. Ja jakoś nie mogę się pogodzić z upływem czasu. Absolutnie nie czuję się na moje 35 lat. W mojej głowie żyję w przekonaniu, że mam 27-28 max. I jak są sytuacje kiedy się okazuje, że jednak więcej, to... za każdym razem czuję się jakbym dostała pałą w łeb.
@Megghan załączam kilka fotek z wybranymi wkładkamiZobacz załącznik 879474Zobacz załącznik 879476Zobacz załącznik 879477Zobacz załącznik 879478Zobacz załącznik 879479
Ja kupuje na olx i grupach na fb [emoji4] naprawdę niektóre świetne zabawki za grosze. Wczoraj kupiłam dwa zestawy Lego duplo o wartości 180zl za 55 [emoji106] wszystko kompletne z pudełkamiOj coś wiem na temat wkurzającej rodziny...
A co do zabawek to gdzie kupujesz? Ja kiedyś tylko nowe, ale po pewnym czasie doszłam do takich wniosków jak ty. :-)
Super!!! Bardzo się cieszę [emoji173]️Dziewczyny właśnie miałam telefon, dzidzia wszystko super, niż znaleziono nieprawidłowości w Chromosomach, i uwaga będzie DZIEWCZYNKA!! [emoji1286][emoji1286]
Wyrazy współczucie [emoji21]Mój teść zmarł w nocymiał 47lat..jestem załamana..zawsze kiedy zachodzie w ciążę to ktoś odchodzi...przy Misiu pochowałam moja babcię, przy tej ciąży dziadka mojego syna...obydwoje nie wiedzieli nic i dziecku...ehm