gaya11
Fanka BB :)
[*]Mój teść zmarł w nocymiał 47lat..jestem załamana..zawsze kiedy zachodzie w ciążę to ktoś odchodzi...przy Misiu pochowałam moja babcię, przy tej ciąży dziadka mojego syna...obydwoje nie wiedzieli nic i dziecku...ehm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[*]Mój teść zmarł w nocymiał 47lat..jestem załamana..zawsze kiedy zachodzie w ciążę to ktoś odchodzi...przy Misiu pochowałam moja babcię, przy tej ciąży dziadka mojego syna...obydwoje nie wiedzieli nic i dziecku...ehm
Kurczę to jest jumper z wyświetlaczem nie ma na nim modelu ale ta firma „rentmama” ma tylko tenA jaki masz model? Ze tak swietnie słychać, nie na każdym pewnie już w tym tygodniu
U nas też koszmar z ząbkami, mały na razie ma jedynki górne i dolne, ale nast, się przebijają. Bierze do buzi co tylko może, w nocy się przebudza. Ja chodzę jak zombi czasami. A co do szczepień, to tak.Szczepimy włg.kalendarza. Wiem,że jest wiele przeciwniczek co i zwolenników szczepień. My mamy dodatkowo te skojarzone za darmo bo mały jest z 37 tyg i podchodzi pod wcześniaki .@ForgetMeeNot córka w nocy nawet pospalaale dzisiaj ciąg dalszy bycia zmierzla... Te zęby nie dają jej spokoju odkąd wyszedł jej pierwszy jak miała 7,5 miesiąca. Dzisiaj zajrzałam jej do buzi to jedna trójka prawie wyszła
dalej może jakoś pójdzie.
@Juti777 super dzidziuśjuż duży jest
@Łucja_ ja w pierwszej ciąży używałam balsamu z pharmaceris dla kobiet w ciąży, ale to dopiero od 2 trymestru
@Sandra181 dobrze, że wszystko ok. 5,5 cm to już dużo
@Duszek witamyja też mam hashimoto i w poprzedniej ciąży miałam nadczynność. Teraz na razie wyniki mam dobre i jestem bez leków.
@Emilia S super wynikii dziewczynka
będziesz miała parke
@Kordosia bardzo mi przykrotrzymaj się kochana
@Lula31 witamyja mam w domu 15 miesięczna córkę
na kiedy masz termin?
@raz_dwa_trzy ja też w tym tygodniu dostałam ten segregatorjest super i już wszystko sobie poukladalam, ale jeszcze muszę wypisać
Ja się czuję dzisiaj lepiej. Trochę kaszle, ale katar mam dużo mniejszychciałam iść z córką w poniedziałek na szczepienie przeciwko ospie wietrznej, ale ja nigdy nie chorowałam, a podobno istnieje minimalne ryzyko zarażenia. Teraz nie wiem co zrobić. Dziewczyny, które mają dzieci w tym samym wieku, szczepicie czy nie?
Ostatnio właśnie pytałam naszej pediatry o szczepienie na ospę i tu nie ma ryzyka zarażenia.@ForgetMeeNot córka w nocy nawet pospalaale dzisiaj ciąg dalszy bycia zmierzla... Te zęby nie dają jej spokoju odkąd wyszedł jej pierwszy jak miała 7,5 miesiąca. Dzisiaj zajrzałam jej do buzi to jedna trójka prawie wyszła
dalej może jakoś pójdzie.
@Juti777 super dzidziuśjuż duży jest
@Łucja_ ja w pierwszej ciąży używałam balsamu z pharmaceris dla kobiet w ciąży, ale to dopiero od 2 trymestru
@Sandra181 dobrze, że wszystko ok. 5,5 cm to już dużo
@Duszek witamyja też mam hashimoto i w poprzedniej ciąży miałam nadczynność. Teraz na razie wyniki mam dobre i jestem bez leków.
@Emilia S super wynikii dziewczynka
będziesz miała parke
@Kordosia bardzo mi przykrotrzymaj się kochana
@Lula31 witamyja mam w domu 15 miesięczna córkę
na kiedy masz termin?
@raz_dwa_trzy ja też w tym tygodniu dostałam ten segregatorjest super i już wszystko sobie poukladalam, ale jeszcze muszę wypisać
Ja się czuję dzisiaj lepiej. Trochę kaszle, ale katar mam dużo mniejszychciałam iść z córką w poniedziałek na szczepienie przeciwko ospie wietrznej, ale ja nigdy nie chorowałam, a podobno istnieje minimalne ryzyko zarażenia. Teraz nie wiem co zrobić. Dziewczyny, które mają dzieci w tym samym wieku, szczepicie czy nie?
Ja tak samo, nigdy nie przechodziła ani ospy ani odry ani różyczki ani świnki, a się przewijali koło mnie zarażeni. Ostatni raz to nawet kilka miesięcy temu i byłam pewna, że tym razem złapie, a jednak nie złapałam, Mikołaj także nie. Ale obawiam się, że jak chodzi do żłobka teraz to już będzie nieuniknione. I oby mnie w ciąży nie złapało nic.@Justyna_maj2017 Termin z pierwszego usg wychodzi na 9.02, aczkolwiek byłam dzisiaj na nieplanowanej wizycie u swojego gina i z dzisiejszego badania wynika że na 3.02. W sumie zgłupiałam trochę bo nie będzie mi się zgadzała data prenatalnych. A u Ciebie jaki termin? Jeżeli chodzi o ospę to moja znajoma nie przechodziła jako dziecko, starsza córka przyniosła z przedszkola i ja tez złapało tak samo jak i męża.
Mój syn ciężko ząbkowanie przechodził. Polecam dentinox, viburcol w kropelkach a w razie dużego bólu przeciwbólowe. I niestety nie pocieszę was bo 3 i 5 są najgorsze. 3 mega bolesne, a 5 idą w diabli dłuuugo.U nas też koszmar z ząbkami, mały na razie ma jedynki górne i dolne, ale nast, się przebijają. Bierze do buzi co tylko może, w nocy się przebudza. Ja chodzę jak zombi czasami. A co do szczepień, to tak.Szczepimy włg.kalendarza. Wiem,że jest wiele przeciwniczek co i zwolenników szczepień. My mamy dodatkowo te skojarzone za darmo bo mały jest z 37 tyg i podchodzi pod wcześniaki .