Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zdecydowanie hormony! Spokojnie. Ja tez mam momenty, że bez kija nie podchodź! ;-)Piszemy sporo o samopoczuciu fizycznym, a jak
Tam dziewczyny wasze samopoczucie psychiczne?
Bo ja ostatnio mam jakoś ciężko, zle mi samej ze sobą, szybko się denerwuje, kłócę się z innymi. Potem się oczywiście martwie tym, ze nerwami szkodzę maluszkowi. Naprawdę próbuje się nieraz uspokoić, ale nie umiem.
Trzymacie swoje nerwy na wodzy? Pocieszcie, ze to hormony i przejdzie (bo to tak od paru dni jest, wcześniej było ok).
Super pomysł z tym wątkiem o potrzebnych rzeczach. Na pewno wiele przyszłych mam skorzysta!
Wielkości mniej więcej tego rogala do karmienia. :-)A to duża tą kura? Jak ją podkładałaś do karmienia? Ja miałam rogala do karmienia i się super sprawdził, trochę zwiotczal to albo kupię nowego albo wypełnienie do starego, choć chyba się spruł trochę. Mam też rogala ciążowego, wielkiego, do spania, ale jak już śpimy w łóżku we 3 to rogal już się nie zmieści, no i bardzo szeleścił w nocy :/
Megi86 a jak się ten wątek nazywa? Bo ja kompletnie nie kumam jak go wyszukać
Wiktorka88 będzie dobrze, witamy w Naszym gronie!
Carmelek9 ja też psychicznie ciężko znoszę, bardzo łatwo wpadam w nerwy o byle co. Oj te hormony.
Wiktoria, jeśli ciąża była nieplanowana, to obydwoje potrzebujecie czasu, żeby się oswoić z tematem. To normalne. Dajcie sobie obydwoje czas. I nie wywierajcie sami na sobie żadnej presji. Przyjdzie moment, że zaczniecie cieszyć się nową sytuacją. Kciuki za Was! :-)Ja czuję się fatalnie i psychicznie i fizycznie. Z partnerem nie możemy się dogadać przyłoczyla nas ciąża. Mam nadzieje ze to minie i z mojej strony tylko hormony
Wiktoria, jeśli ciąża była nieplanowana, to obydwoje potrzebujecie czasu, żeby się oswoić z tematem. To normalne. Dajcie sobie obydwoje czas. I nie wywierajcie sami na sobie żadnej presji. Przyjdzie moment, że zaczniecie cieszyć się nową sytuacją. Kciuki za Was! :-)