Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W czwartek to już krwiaka nie będzie! :*Dziewczyny pamiętacie o mnie jeszcze? Nie udzielam się,bo rozumiecie,ze jestem w okresie niepewności co to będzie z moją pestka.
Ale póki co od wtorku ani kropki krwi,zero bólu brzucha, głównie leżę tak jak mi kazano i biorę leki. A brzuszek mi wywalilo tak,ze hej a to niby dopiero początek 9tyg.
Odezwę się w czwartek po wizycie.
Proszę trzymajcie kciuki by krwiak się zmniejszył a dzidziuś urósł!
Ja mam duzeDziewczyny, któraś z Was pisała, że ma problemy z zaparciami...ja mam dość niekonwencjonalny sposób - rozpuszczalna kawa z mlekiem. Na mnie działa zawsze juz po 10 minutach, a w tej ciąży też mi ten problem doskwieramoim zdaniem i tak kawa lepszą niż jakieś leki
![]()
A ja mam takie pytanie dotyczące zmęczenia, macie jakieś sposoby? Ja bym najchętniej spała cały czas :/ W pracy po 13:00 już nie mogę wysiedzieć :/ Wolałabym nie pić kawy (nigdy nie piłam, bardzo nie lubię)
Proponuje siemię lniane. Niw trzeba jeść samego, można dodawać do różnych codziennych dań - jogurtu, zupy, sałatki, surówki. Nie zmienia smaku, wyczuwasz po prostu pestki i na pewno nie zaszkodzi Tobie ani nikomu z domowników.Ja mam duzenie wiem już jak sobie radzić.
Kawy co prawda zupełnie w ciąży nie pije, ale przed nie działała nigdy na mnie w ten sposób![]()