Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale wpisal w kartę ciązy np ze mialam robiona cytologię, bo miałam robiona w listopadzie Justyna pępowina jest na pewno jednonaczyniowa czy ma jedną żyłę i jedna tętnice? Bo prawidłowo jest 3 . Ja miałam w ostatniej ciąży dwunaczyniową właśnie ale to nie miało wpływu na to co stało się później więc się nie martw. Moja znajoma również miała dwunaczyniową i córkę ma zdrową. Dlatego pytam czy na pewno jest jednonaczyniowa bo takiego przypadku nie znam. Ale myślę,że skoro lekarz nie mówił nic złego to będzie ok i tego się trzeba trzymac. PozdrawiamRzadko do Was zaglądam ale jestem po usg genetycznym i wyszło ze mam jednonaczyniowa pepowine. Lekarz kazal sie nie denerwowac bo to nic nie znaczy po za tym ze trzeba czesciej dzidziusia obserwowac ale nie moge przestac o tym myśleć. Miała/ ma ktoras z Was albo Waszych znajomych taką pepowine?
Kciuki zaciśnięte!Dziewczyny, ja zalatana strasznie jestem. Ale trzymajcie dziś kciuki. O 19:40 mam usg nt i pappa!!!!
Ja też rozyczka ponad 500 I mi nie zlecił awidności:/ to źle? różyczke na bank przechodziłam w dzieciństwie. w grudniu miałam przeciwciala różyczki koło 100