reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Co do karmienia piersią to ja też karmie moja 15 miesięczna córkę. Karmilam na noc i w nocy raz, ale ostatnio sama zaczęła mi się odstawiac. W nocy już nie je, a wieczorem kilka razy pociągnie i koniec. Chyba muszę się z tym pogodzić, że to koniec... A tak to lubiłam ;)

Szczęście, że więcej nic podejrzanego w nim nie ma. Gorzej, że regularnie jem frytki z Maca, a w nich są/mogą być tłuszcze trans. Przed ciążą to chyba raz na rok jadłam, a teraz no nie mogę się opanować. :D Pizzę też jadam kupną, choć częściej robię domową w ramach zadośćuczynienia.

Tak tez moje Drogie dzis trafilam do szpitala :/ Mialam lekkie plamienie (brazowe) wczoraj - delikatne i dzis rano znowu. Pojechalam na IP sprawdzic co i jak i od razu bez badania przyjeli mnie na oddzial.. Teraz sobie lezakuje i 'doradzam' kolezankom z sali :P Czuje sie dobrze, jestem po USG - wszystko wyglada dobrze :) i nie wiadono skad plamienie. Moje przypuszczenia sa takie, ze to bedzie spowodowane odstawieniem luteiny - ostatnia tabletka wieczorem w piatek - progesteron utrzymywal sie jeszcze z 48 h - stad wczorajsze plamienie ok 22. Wczoraj wieczorem wzielam luteine i dzis tez dostalam w szpitalu. Poleze tak sobie najprawdopodobniej do czwartku, bo mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze i wtenczas wyjde :) 3majcie kciuki :) Ja tez trzymam mocno za wszystkie dzisiejsze wizyty! :)

Tak tez moje Drogie dzis trafilam do szpitala :/ Mialam lekkie plamienie (brazowe) wczoraj - delikatne i dzis rano znowu. Pojechalam na IP sprawdzic co i jak i od razu bez badania przyjeli mnie na oddzial.. Teraz sobie lezakuje i 'doradzam' kolezankom z sali :P Czuje sie dobrze, jestem po USG - wszystko wyglada dobrze :) i nie wiadono skad plamienie. Moje przypuszczenia sa takie, ze to bedzie spowodowane odstawieniem luteiny - ostatnia tabletka wieczorem w piatek - progesteron utrzymywal sie jeszcze z 48 h - stad wczorajsze plamienie ok 22. Wczoraj wieczorem wzielam luteine i dzis tez dostalam w szpitalu. Poleze tak sobie najprawdopodobniej do czwartku, bo mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze i wtenczas wyjde :) 3majcie kciuki :) Ja tez trzymam mocno za wszystkie dzisiejsze wizyty! :)

O rany, zestresowałam się początkiem Twojej wiadomości zanim doczytałam do końca. [emoji846] podziwiam Cię za spokoj i oczywiście trzymam kciuki zeby wszystko było ok i żebyś jak najszybciej wyszła do domku. Leż i odpoczywaj [emoji846] A byłaś tylko na Luteinie czy duphaston tez brałaś i odstawiłas??Ja luteinę odstwilam równo tydzień temu a jutro biore ostatnia tabletkę duphatonu i tez odstawiam

reklama
@Megi86 ufff, jak dobrze,że to nic złego. Zaczęłam czytać wpis i się mega przestraszyłam. Mam nadzieję,że opanują Ci ten progesteron i wypuszcza Cię na dniach. Masz zestaw książek? Krzyżówek? Coś Ci podrzucić? Za jakieś 9h mogę być [emoji14]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry