raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
@ForgetMeeNot lubię to ! Znam ta ochotę na fast foody aż za dobrze... Założyłam sobie,że mogę raz na tydzień, oczywiście jak będę miała chęć. Póki co ciągle pizza za mną chodziła,ostatnio się przejadłam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@ForgetMeeNot lubię to ! Znam ta ochotę na fast foody aż za dobrze... Założyłam sobie,że mogę raz na tydzień, oczywiście jak będę miała chęć. Póki co ciągle pizza za mną chodziła,ostatnio się przejadłam.
Za mną ostatnio chodził sos czosnkowy. Kupiłam w lidlu (skład jak dla mnie do zaakceptowania) i w dwa dni zjadłam pół opakowania. :/ Pewnie przedawkowałam zagęstniki.
![]()
Tak tez moje Drogie dzis trafilam do szpitala :/ Mialam lekkie plamienie (brazowe) wczoraj - delikatne i dzis rano znowu. Pojechalam na IP sprawdzic co i jak i od razu bez badania przyjeli mnie na oddzial.. Teraz sobie lezakuje i 'doradzam' kolezankom z saliCzuje sie dobrze, jestem po USG - wszystko wyglada dobrze
i nie wiadono skad plamienie. Moje przypuszczenia sa takie, ze to bedzie spowodowane odstawieniem luteiny - ostatnia tabletka wieczorem w piatek - progesteron utrzymywal sie jeszcze z 48 h - stad wczorajsze plamienie ok 22. Wczoraj wieczorem wzielam luteine i dzis tez dostalam w szpitalu. Poleze tak sobie najprawdopodobniej do czwartku, bo mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze i wtenczas wyjde
3majcie kciuki
Ja tez trzymam mocno za wszystkie dzisiejsze wizyty!
![]()