Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja pierwszego rodzilam w PL drugie w UK i zdecydowanie drugi porod lepszy pod katem opieki.A ja jestem Paulina mam 27 lat, mieszkam w Warszawie mam jedną córeczkę, ma 6 lat, urodziłam ją w UK, ciekawa jestem gdzie lepiej czy tam czy tu![]()
Ze Śląska? Skąd dokładniejJa mam na imię Ilona, 31 lat. To jest moja druga ciąża. W domu mam prawie 2 letniego synajestem ze śląska
A ja mam tak złe wspomnienia z porodu w UK, że chyba gorzej być nie mogło, 9,5 cm rozwarcia a oni do mnie, że tętno spada i jedziemy na cesarkę, a skończyło się , na kleszczach :/Ja pierwszego rodzilam w PL drugie w UK i zdecydowanie drugi porod lepszy pod katem opieki.
Kazdy ma inne wspomnieniaA ja jestem Paulina mam 27 lat, mieszkam w Warszawie mam jedną córeczkę, ma 6 lat, urodziłam ją w UK, ciekawa jestem gdzie lepiej czy tam czy tu
A ja mam tak złe wspomnienia z porodu w UK, że chyba gorzej być nie mogło, 9,5 cm rozwarcia a oni do mnie, że tętno spada i jedziemy na cesarkę, a skończyło się , na kleszczach :/
Kazdy ma inne wspomnieniaJa z PL mialam tak traumatyczne, ze nie chcialam wiecej dzieci - nawet nie bede o nich pisala, zeby nie straszyc. Dopiero po 5 latach sie zdecydowalam na drugie i po tym porodzie jedyne czego sie boje to tego, ze w domu urodze (poprzedni porod niecale 2,5h od pierwszego skurczu do konca)
![]()
Jak kazda z nas zapewneJejjjju... właśnie porodu zawsze bałam się najbardziej.... ehhh....