Justyna_maj2017
Fanka BB :)
Poród to nic przyjemnego, ale jest do przeżyciaJejjjju... właśnie porodu zawsze bałam się najbardziej.... ehhh....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poród to nic przyjemnego, ale jest do przeżyciaJejjjju... właśnie porodu zawsze bałam się najbardziej.... ehhh....
Zgadzam sięPoród to nic przyjemnego, ale jest do przeżyciazapominasz szybko o całym bólu gdy tulisz już mała istotke
![]()
witam was dziewczyny ktoras tu pisala ze rodzila 2,5 godziny [emoji4] ja miałam lepiej z najmlodsza corka jak zlapaly mnie bole to parte od razu do szpitala dojechałam z glowka na wierzchu a sam porod od pierwszego skurczu trwal 30 minut dobrze ze szpital mam pod nosem bo zaledwie 5 minut spacerkiem![]()
Mam podobnie, tyle, ze piersi nie tkliwe a bolą baaaaaaaardzo. Po prostu masakra, dotknąć się nie mogę. Czuje je nawet jak oddychamNo to może ja tez napisze kilka słów o sobieMam na imię Emilia, mam 32 lata i 6 letniego synka Szymona na stanie oraz jednego aniołka z Kwietnia 2014. Pracuje zawodowo w dziale kadr i mieszkam w UK od 13 lat. W Styczniu tego roku wyjęłam wkładkę antykoncepcyjną i zaczęliśmy starania od Lutego.
Z objawów nadal bardzo tkliwe piersi, zmęczenie i bardzoooo realistyczne sny![]()
Są kalkulatory , które pokazują czy wyniki z bety mają prawidłowy przyrost [emoji4]Mam wyniki na 15 dpo
Progesteron 37,48
Beta 444,80
W 13 dpo miałam betę 163,50
Jest ok? Nie za duży ten przyrost?