Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jejku super!Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie. Wg ostatniej miesiączki dzisiaj 6+0, a wg usg wyszło 5+6mała fasolka mierzy całe 2 mm
ginekolog widziała serduszko, ale niestety tętna nie udało się zmierzyć. Dostałam zestaw badań do zrobienia i za 2 tygodnie mam przyjść
![]()
Dziękujęnastępna wizytę mam 02.07 [emoji3]
Ty już dokładnie przygotowana jesteśja jeszcze nie mam żadnej listy, żadnego planu. Po prostu chyba się boje przed 3 miesiącem coś planować. Narazie odkładam to na później.
Akurat to nie ucieknie a czasu w pracy mam tyle że każdej z was mogłabym plan napisać
Ja się chyba do Opola wybiorę, godzina drogi ale trudno, jakoś strzelec opolskich się boje. Nie wiem czemu.. po prostu.
Mój to powtarza mi jedno w kółko: narazie nic nie kupujemy i tego się trzymamy![]()
Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie. Wg ostatniej miesiączki dzisiaj 6+0, a wg usg wyszło 5+6mała fasolka mierzy całe 2 mm
ginekolog widziała serduszko, ale niestety tętna nie udało się zmierzyć. Dostałam zestaw badań do zrobienia i za 2 tygodnie mam przyjść
![]()
Dziewczyny, czy Was też po całym dniu rwa jajniki? Ja czuję raz lewy raz prawy, przy czym znacznie częściej prawy. Czasem ciągnie mnie tak,że aż na nogę promieniuje. Nie wiem czy to okejoczywiście zaczęłam sobie wkręcać... Dodam tylko,że owulacja była na 100% z lewego jajnika, bo miałam monitoring.