Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też heheJa idę za tydzień w środę, to będ
Czy tylko ja jestem ślepa i nie wiem o co chodzi z tymi zdjęciami?![]()
Mnie tez tak rwie to z jednej to z drugiej strony (bardziej z prawej, choc szczęśliwa owulacja była z lewej) lekarz mi mówił aby takim bólem się nie przejmować, ze rozciągają się więzadła i to normalne. Powiedział mi jak byłam w 6tyg ze już teraz macica jest dwa razy większa niż normalnie wiec trzeba sobie wyobrazić jaka tam rewolucja.Dziewczyny, czy Was też po całym dniu rwa jajniki? Ja czuję raz lewy raz prawy, przy czym znacznie częściej prawy. Czasem ciągnie mnie tak,że aż na nogę promieniuje. Nie wiem czy to okejoczywiście zaczęłam sobie wkręcać... Dodam tylko,że owulacja była na 100% z lewego jajnika, bo miałam monitoring.
Kochana, ja tak mam od samego początku, że idzie mi aż w nogę. To chyba normalne bo mówiłam o tym mojej ginekolog i nic nie mówiła.Dziewczyny, czy Was też po całym dniu rwa jajniki? Ja czuję raz lewy raz prawy, przy czym znacznie częściej prawy. Czasem ciągnie mnie tak,że aż na nogę promieniuje. Nie wiem czy to okejoczywiście zaczęłam sobie wkręcać... Dodam tylko,że owulacja była na 100% z lewego jajnika, bo miałam monitoring.
Super wieści [emoji4] niech maluszek dalej sobie rośnie [emoji3]Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie. Wg ostatniej miesiączki dzisiaj 6+0, a wg usg wyszło 5+6mała fasolka mierzy całe 2 mm
ginekolog widziała serduszko, ale niestety tętna nie udało się zmierzyć. Dostałam zestaw badań do zrobienia i za 2 tygodnie mam przyjść
![]()
Mnie też w jajnikach ciągnie. Ale lekarz mówił, że należy w ciąży się przejmować skurczami lub ewentualnie promeniującym bólem plus plamienia, krwawienie itd. A reszta to rosnąca macica [emoji4] myślę, że możesz być spokojna.Dziewczyny, czy Was też po całym dniu rwa jajniki? Ja czuję raz lewy raz prawy, przy czym znacznie częściej prawy. Czasem ciągnie mnie tak,że aż na nogę promieniuje. Nie wiem czy to okejoczywiście zaczęłam sobie wkręcać... Dodam tylko,że owulacja była na 100% z lewego jajnika, bo miałam monitoring.