Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hejka,ja też mam kłucia przy jajnikach podobno są ok jeśli nie ma krwawień.gratulacje fasolki i odzywaj się ja po wizycie i szczerze nie wiem co myśleć. Ciąża wczesna 4/ 5 tydz. Pęcherzyk widoczny,trzy dni temu 2mm a dziś ponad 7mm. Nic więcej nie widać,wzrost bety prawidlowy. Pojawił się płyn w brzuchu...mógł pęknąć pęcherzyk...Cześć Dziewczyny!Nieśmiało dołaczam do grupy choć podczytuje Was od 1 posta! U mnie obecnie 7 tydz wg OM, wizyta na dniach. To moja pierwsza ciaża, a co za tym idzie, oprócz radości szereg watpliwosci, pytań. Dzisiaj pojawiły się u mnie nieco dziwne bóle - od czasu do czasu mam dość mocno ukłucie w okolicach pępka, podobne kłucia pojawiaja się także w pochwie. Wiem, że każda ciaża jest inna itd. ale może któraś z Was miała już badź ma podpbne przeżycia? Trzymam kciuki za Was!
Hej witaj takie klucia sa normalne we wczesnej ciazy, ja w pierwszej tez tak mialamCześć Dziewczyny!Nieśmiało dołaczam do grupy choć podczytuje Was od 1 posta! U mnie obecnie 7 tydz wg OM, wizyta na dniach. To moja pierwsza ciaża, a co za tym idzie, oprócz radości szereg watpliwosci, pytań. Dzisiaj pojawiły się u mnie nieco dziwne bóle - od czasu do czasu mam dość mocno ukłucie w okolicach pępka, podobne kłucia pojawiaja się także w pochwie. Wiem, że każda ciaża jest inna itd. ale może któraś z Was miała już badź ma podpbne przeżycia? Trzymam kciuki za Was!