Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny co Wam pomaga na mdłości? Mi jedynie pepsi, ratowalam się kilkoma łykami ale ogólnie nie chce poć takiej chemii w ciąży. Już mam wyrzuty sumienia nawet ze popijalam. Pijecie pepsi lub colę w ciąży?

Ja pije i się nie martwie pepsiDziewczyny co Wam pomaga na mdłości? Mi jedynie pepsi, ratowalam się kilkoma łykami ale ogólnie nie chce poć takiej chemii w ciąży. Już mam wyrzuty sumienia nawet ze popijalam. Pijecie pepsi lub colę w ciąży?
Ja ogólnie jestem nerwowa, ale teraz przy moim 3 latku nieraz nie wytrzymuje i szybciej mi nerwy puszczaja. Ale staram sie panować nad sobąA czy szaleją Wam emocje? Ja dziś zaliczyłam kilka wybuchów złości i płaczu, zwalam na hormony.
Choc ogólnie naprawdę staram się nad sobą panować![]()
Ja Szczecin, 27 lat (jest ktoś młodszy?)
Torbielą się faktycznie nie przejmuj, ja mam dwie (ale niezbyt duże: 2.5 i 3.5 cm) na prawym jajniku i też lekarz powiedział, że e niczym nie przeszkadzająHej kobietki. Byłam u gina i sytuacja wygląda tak jest pęcherzyk ciążowy echo zarodka widoczne GA 6tc ale zarodka jeszcze nie ma GSD 8,9mm. Krwawienie nie wiadomo skąd. Powiedział ,ze moze byc z implantacji. Ale mam sporą torbiel na lewym jajniku. Powiedział że mam się nią nie przejmować i ten ból co miałam to o niej.Dał mi badania do zrobienia i mam przyjść za 7-10 dni na USG to już powinno być widać serduszko i zarodek. I jak dzisiejsze hcg urosło to wszystko idzie w dobrym kierunku. Wyszłam z gabinetu bo dzisiejszego wyniku nie miałam jeszcze. Patrze teraz i jest hcg ilościowe total 10180,3ml z rana a w poniedziałek miałam 3225,4ml. Także chyba jest ok?????. No nic czekam do następnego tygodnia. A duphaston jak zaczęłam mam skończyć opakowanie 2x1 . To tyle się dowiedziałam jest dzidzia ale jej nie ma. Trzymam kciuki za wizyty i resztę kobietek.
A ja 23Jest [emoji16] 25 skącze w listopadzie [emoji2]
Dziewczyny co Wam pomaga na mdłości? Mi jedynie pepsi, ratowalam się kilkoma łykami ale ogólnie nie chce poć takiej chemii w ciąży. Już mam wyrzuty sumienia nawet ze popijalam. Pijecie pepsi lub colę w ciąży?
Puste jajo plodowe 7 Tc. Kolejny raz. W środę do idę do szpitala . Ciąża nie może być młodsza bo wiem kiedy był mąż Na codzień jest w Anglii