Justyna_maj2017
Fanka BB :)
Nam się 2 lata temu udało kupić porządny wentylator w promocji przed sezonem i służy do teraz. Na drzemki z córką ustawiam go tak, żeby delikatnie dmuchal i dzięki temu da się jakoś spać 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tym razem w zalewie curry i sałatka z papryka,marchewką i cebulką (na zimę jako dodatek do obiadu mniam)Nie mam pojęcia szczerze mówiąc, też mnie to zastanawia. Myślę, że nie powinna się wyświetlać skoro grupa jest zamknięta, wyświetlać powinny się tylko grupy publiczne.
Tak, wydaje mi się od początku, że to dziewczynkaO teraz go widzę [emoji7][emoji7] masz przeczucie do do płci?
Mi się też wydaje fb bardziej przejrzysty jednak. A ja będę i tu i tuDla mnie fb bardziej przejrzysty ale jak tu zostajemy to ok![]()
Dobry pomysł. Ja się nie znam na tym forum to nie potrafię takiego wątku założyć, także niech to ktoś doświadczony zrobiSłuchajcie, to jak zostajemy tutaj to może zróbmy jeden wątek zamknięty. Tak bez skrępowania będziemy wrzucać zdjęcia czy poruszac bardziej prywatne sprawy. Co Wy na to?