• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Ja również wolę zostać tutaj . Facebooka mam ale bardzo rzadko tam zaglądam bo tak jakoś nie lubię. @milusia83 myślisz ,że to zasłabnięcie to z braku cukru może być? Nie pomyślałam ale w razie czego wezmę cukierka w kieszeń.
@Semifreddo również życzę Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.Samych szczęśliwych chwil:)
Ja znowu w ogórkach:baffled: tym razem w zalewie curry i sałatka z papryka,marchewką i cebulką (na zimę jako dodatek do obiadu mniam):) Tak sobie robię i myślę ,że lubię tą robote;)

Cześć!!
@Semifreddo wszystkiego najlepszego!! Jedzie ktoś z Wami? Jakbym mogła cofnąć czas to bym pojechała sama z M
Jak wy do Vegas! A tak to była Majorka z najbliższymi i tylko się nawkurzalam i do teraz jestem zła jak o tym myśle :P ze szwagierka do tej pory nie rozmawiam taka super świadkowa była a to już 4 lata :P
U mnie na szczęście ochłodzenie i jest 20- da się żyć :P nawet dzisiaj obiad ugotuje pierwszy raz w tym tyg :) na 17.30 idziemy na mission impossible a Mj (Maja) do znajomych

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry