Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To na pewno też. Ale jak kiedyś rozmawiałam z mamą to ona mówiła, że nie było też takich problemów z utrzymaniem czy donoszeniem ciąży do końca. Nikt się ze sobą nie cackał i mimo to dzieci rodziło się dużo i były zdrowe. Wydaje mi się, że teraz te wszystkie problemy i stresy to biorą się między innymi z zatrutego środowiska i trybu życia jaki prowadzimyKciuki zapewnione
![]()
Tys jeszcze w PL? Ja stosowałam w drugiej ciąży. Nowe rozstępy się nie pojawiły. Byłam z niego zadowolona i teraz używam jego i lotionunz baby dream tej serii dla mamDziewczyny, czy któraś z was stosowała Palmers od 2 trymestru? Bo zastanawiam się, czy warto kupić. Do tej pory używałam zwykłej oliwki, ale na brzuchu pojawiły się krostki i okazało się, że prawdopodobnie jestem na nią uczulona i dlatego szukam jakiejś alternatywy![]()
Ja już zaczęłam stosować na brzuch[emoji4]Dziewczyny, czy któraś z was stosowała Palmers od 2 trymestru? Bo zastanawiam się, czy warto kupić. Do tej pory używałam zwykłej oliwki, ale na brzuchu pojawiły się krostki i okazało się, że prawdopodobnie jestem na nią uczulona i dlatego szukam jakiejś alternatywy![]()