KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
CudownaHejkaa dziewczynki. Jestem juz taka Duża ze hoho! Dziewczyny serio fajnie juz miec to wszystko za sobą![]()
Ja też nieNie moge uwierzyc ze cos podobnego znajduje sie w moim brzuchu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CudownaHejkaa dziewczynki. Jestem juz taka Duża ze hoho! Dziewczyny serio fajnie juz miec to wszystko za sobą![]()
Ja też nieNie moge uwierzyc ze cos podobnego znajduje sie w moim brzuchu![]()
Wpisz sobie w instagram badass mother birther, tam można obejrzeć. Ale ostrzegam że jest dosłownie pokazane jak dziecko wychodzi z matki bez żadnej cenzury. W sumie też nas to czeka ale czasami może lepiej nie widzieć tak dokładnie nie których rzeczyNa czym oglądałaś? Możesz podrzucić link?
Ja bym sie nie odwazyla (a mam planowane cc)Wpisz sobie w instagram badass mother birther, tam można obejrzeć. Ale ostrzegam że jest dosłownie pokazane jak dziecko wychodzi z matki bez żadnej cenzury. W sumie też nas to czeka ale czasami może lepiej nie widzieć tak dokładnie nie których rzeczy![]()
ślicznaHejkaa dziewczynki. Jestem juz taka Duża ze hoho! Dziewczyny serio fajnie juz miec to wszystko za sobą![]()
Obejrzalam wlasnieWpisz sobie w instagram badass mother birther, tam można obejrzeć. Ale ostrzegam że jest dosłownie pokazane jak dziecko wychodzi z matki bez żadnej cenzury. W sumie też nas to czeka ale czasami może lepiej nie widzieć tak dokładnie nie których rzeczy![]()
Hejkaa dziewczynki. Jestem juz taka Duża ze hoho! Dziewczyny serio fajnie juz miec to wszystko za sobą [emoji3][emoji3]
To tam mają też sale porodowe wieloosobowe?Z powołaniem i postępową!Właśnie ja też i w szkole rodzenia i od położnej słyszałam dobre rzeczy o lutyckiej. Także musi być dobrze! I oby pojedyncza sala porodowa się trafiła XD będą tutaj same pozytywne historie porodowe, napewno!
![]()
Jak kilogramy po porodzie ? Ile w dol ?Śliczna [emoji7][emoji7]