Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mazowieckie aa skąd jesteś?Mazowieckie ;D obecnie teraz -12 na termometrze i sypie. ;D a w nocy spadło do -18 bo zimno bylo jak nie wiem ;D
Beti Ty masz chyba ten sam termin co ja. Niby 18 luty ? A.ostatnio ginekolog powiedział że termin mam na 21Ja wczoraj zaczęłam jakoś o tym myśleć i obleciał mnie strach, potem złapałam doła, że ból straszny, że nie dam rady no masakra, dlatego staram się o tym nie myśleć, ale do terminu mam jeszcze prawie 2 tygodnie, a póki co się nic nie dzieje, więc mi się to udaje, pewnie im bliżej, tym bardziej będę się bała![]()
O dziwo mnie przepuszczaja ( co najdziwniejsze prędzej mężczyzna Cię przepuścić jak kobieta ehh)Kobietki u Was też teraz dużo śluzu? U mnie to masakra.. Rano majtki zmieniałam, a teraz co nie pójdę to mam taki glut miały, ciągnący. Plecy bolą w odcinku krzyżowym. Rano byłam na badaniach mocz i morfologia i Pan mnie przepuścił, aż w szoku byłam![]()
A aucie będzie ciepłoNo właśnie mam otulacz na podatku i sie zastanawiam ze to wystarczy... myslalam ze bedzie temperatura maks do -5 a tu się trzyma -15, -20;D
Ktg robi się od 35 tygodnia ciazyDziewczyny każda z Was miała KTG ? mi ginekolog nic nie mówił.. A jak zapytałam to on że mogę iść do szpitala i tam.zrobic
Koleżanka miała dopiero robione w dniu porodu i zastanawiam się czy jest sens iść wcześniej..
Ja jestem w 38 +4 i ginekolog nic nie mówił o badaniu ktg..Ktg robi się od 35 tygodnia ciazysrednio dwa lub raz w tygodniu. Ja juz mialam 3 ktg i nastepne pewnie jutro na oddziale
No różni są lekarze niestety. Ale dobrze ze sie zapisałaś!Ja jestem w 38 +4 i ginekolog nic nie mówił o badaniu ktg..
Zapisałam się na jutro.
A co najlepsze mój ginekolog jest ordynatorem a patrząc jak prowadzi ta ciążę to pożal się Boże..No różni są lekarze niestety. Ale dobrze ze sie zapisałaś!