Michalina_25
Fanka BB :)
to dobry wynik! Ja zaczynałam ciaze z 12,1 a teraz mam 13,8Dziewczyny mi hemoglobina skoczyła o 0,5 i aktualnie 13,1ale za co męczy mnie katar i gardło pobolewa.. Jak cała ciąża spokój tak teraz
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to dobry wynik! Ja zaczynałam ciaze z 12,1 a teraz mam 13,8Dziewczyny mi hemoglobina skoczyła o 0,5 i aktualnie 13,1ale za co męczy mnie katar i gardło pobolewa.. Jak cała ciąża spokój tak teraz
![]()
ja jutro mam wizytę i juz sie martwie jak dojade bo u nas zasypane a musze jechac samaMnie na wszystkie wizyty chłopak wozi, bo mam mega daleko przychodnię (aż się boję, ile urlopu mu zostanie), a do prowadzenia auta to ja z daleka a co dopiero w takiej pogodzie
![]()
Ło Matko !!!I wez tu człowieku teraz jedz do szpitala w taka pogode ;D
Cudownie, jaka piękna biała zima❄I wez tu człowieku teraz jedz do szpitala w taka pogode ;D
U mnie dokładnie tak samo wyglądaI wez tu człowieku teraz jedz do szpitala w taka pogode ;D
Nie martw się na zapas, u mnie też na jednym z USG było, że mały ma brzuszek mniejszy o dwa tygodnie a na następnym badaniu była już różnica o parę dniWłaśnie doktor kilka razy mierzyła, także raczej to nie błąd pomiaru. Ale sprawdziła też przepływy i łożysko to niby ok, więc nie wiem czemu tak![]()
No to sobie te nasze dzieci wybrały czasU mnie dokładnie tak samo wyglądado szpitala mam jakieś 30km, więc przy takiej pogodzie to ponad godzinka jazdy spokojnie
chyba, że mąż będzie kierował to wtedy pewnie w 20 minut dojedziemy albo szybciej
dlatego wstępnie brata poprosiłam, żeby to on kierował, bo mąż będzie pewnie bardziej panikował ode mnie
![]()
No bo nie wiadomo czemu ten brzuszek taki mniejszy. Jakby się mniej ruszał to może się okazać, że jednak coś nie działa tak jak powinnoA czemu miałby się mniej ruszać? Coś niepokojącego się dzieje, że Cię tak lekarka nastraszyła?
Ciekawe, ile ja w środę pojadę... Może się unormuje do tego czasu na ulicach, dzisiaj już ponad godzinę chłopak jedzie z pracy, a pracuje teraz jakieś 3-4km od domu, ale nie dość, że śnieg to jeszcze standardowe korki plus dojazd na naszą ulice utrudniony, bo robią drogę...