• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wiesz, może lepiej że to nie wody. Mi odeszły a nie miałam skurczy i nawet oksytocyna nie pomogła, rozwarcie się nie zwiększyło i skończyło się cięciem.
Nie wiadomo, mój lekarz prowadzący mówi, że pęcherz może być wysoko i puścil trochę i się zasklepił. A powiem Ci, że juz nawet był chciała chyba mieć wywoływany bo już 40+2, nic się nie szykuje. A boję się ze mnie do rozwiązania będą trzymać nie wiadomo ile, a to już psychicznie nie dam rady.

Witam się po średnio przespanej nocy, a coś czuję, że kolejna przede mną, bo jutro wizyta u lekarza, a przed tymi nigdy zasnąć nie mogę, jeszcze się pewnie będę stresować, czy zdążymy dojechać na czas w tej pogodzie :/ U mnie się nadal nic nie dzieje (38+4), więc spodziewam się jutro braku skurczy na KTG, twardej szyjki i dużego bobo na USG 😭 Oby chociaż był ułożony główkowo, bo jak się dowiem, że coś nie tak i musi być cc albo, że od razu do szpitala, to chyba się załamię 🙈
@olga.1 daj znać jak tam u Ciebie po wizycie! 🙂

Witam się po średnio przespanej nocy, a coś czuję, że kolejna przede mną, bo jutro wizyta u lekarza, a przed tymi nigdy zasnąć nie mogę, jeszcze się pewnie będę stresować, czy zdążymy dojechać na czas w tej pogodzie :/ U mnie się nadal nic nie dzieje (38+4), więc spodziewam się jutro braku skurczy na KTG, twardej szyjki i dużego bobo na USG 😭 Oby chociaż był ułożony główkowo, bo jak się dowiem, że coś nie tak i musi być cc albo, że od razu do szpitala, to chyba się załamię 🙈
@olga.1 daj znać jak tam u Ciebie po wizycie! 🙂
U mnie 38+5 i też cisza😭 Też się martwię że Maluszek tak przybierze że skończy się cc. Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie żeby urodzić sn bardzo duże dziecko. Czuje że mogło by to nie skończyć się dobrze. Ile razy już miałaś ktg?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry