Nie każdy może jeszcze ogarnia to forum.@marta18691
Pisałam już wcześniej![]()
Jest opcja wielocytatu
Nie piszcie proszę tylu postów jeden po drugim bo robi się bałagan![]()
A remonty to trochę roboty.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie każdy może jeszcze ogarnia to forum.@marta18691
Pisałam już wcześniej![]()
Jest opcja wielocytatu
Nie piszcie proszę tylu postów jeden po drugim bo robi się bałagan![]()
A remonty to trochę roboty.![]()
Dlatego przypominamNie każdy może jeszcze ogarnia to forum.
No nigdy nie cytowałam zawsze odpisuje po prostu pod kazdym wpisemNie każdy może jeszcze ogarnia to forum.
Niewiem moj telefon swiruje nie umiem tak jestem przyzwyczajona odpisywać pod postem jednej osoby a kilku nie umiem i tyleJeśli chcecie odpowiedzieć kilku osoba na raz klilacie na komentarz podświetlaja się. Wtedy klikacie tam gdzie zawsze żeby dać odpowiedź i odpowiadacie pod odpowiednim komentarzem
Jeśli popełnicie błąd jest pod waszym komentarzem opcja edycji /modernizacji![]()
Co ty taka zasadnicza... chyba tylko tobie przeszkadza, że ktoś napisze 2 posty zamiast jednego... co to za problem...[emoji848]Jeśli chcecie odpowiedzieć kilku osoba na raz klilacie na komentarz podświetlaja się. Wtedy klikacie tam gdzie zawsze żeby dać odpowiedź i odpowiadacie pod odpowiednim komentarzem![]()
Jeśli popełnicie błąd jest pod waszym komentarzem opcja edycji /modernizacji![]()
No ja tez nie rozuniem :/Co ty taka zasadnicza... chyba tylko tobie przeszkadza, że ktoś napisze 2 posty zamiast jednego... co to za problem...[emoji848]
Dokładni3.Jeszcze gdyby faktycznie trzeba było przekopywać sie tu przez tone postów dziennie,a tu raptem 2strony dziennie do wyswietlenia.Forum jest dla wszystkich i każdy korzysta jak umie albo jak mu wygodniej.Co ty taka zasadnicza... chyba tylko tobie przeszkadza, że ktoś napisze 2 posty zamiast jednego... co to za problem...[emoji848]
Dlatego przypominam.
A widzę że marta jest na bb od 2017 roku![]()