reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja rodziłam w całkowicie nowym Szpitalu. Telewizora nie było ale ogromne sale 2 osobowe, wygodne łóżka, miałyśmy własną sporą łazienkę, ogromne okna z widokiem na górki [emoji1] przewijak był jeden ale był [emoji16] tylko żadnego miejsca do karmienia, w sensie fotela ani nic, ale łóżka się szybko i sprawnie podnosiły [emoji846]
To ja mialam jednak luksus [emoji23]sala 2 osoba z lazienka piekna. Przewijak, waga w sali [emoji16] łóżka podnoszone, telewizor za darmo normalnie hotel [emoji23][emoji23][emoji23] ale to prosto z remontu dlatego jeszcze wszystko działa [emoji23][emoji23][emoji23]

To super warunki ja lezalam w 4osobowej sali[emoji23]
Ja rodziłam w całkowicie nowym Szpitalu. Telewizora nie było ale ogromne sale 2 osobowe, wygodne łóżka, miałyśmy własną sporą łazienkę, ogromne okna z widokiem na górki [emoji1] przewijak był jeden ale był [emoji16] tylko żadnego miejsca do karmienia, w sensie fotela ani nic, ale łóżka się szybko i sprawnie podnosiły [emoji846]

Mam 2 tygodnie i waze 2775gram w ciagu 6dni przybral 135gram wiec nie jest zle [emoji173]na samej piersi[emoji173]dzielnie walczymy o kazdy gram[emoji173]
photocollage_20212188499400.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry