sandra0777
Fanka BB :)
Piekne te Wasze Maluchy
Moj jeszcze w brzuszku i juz cierpliwosc trace. Jak nie urodze do konca tygodnia, to w poniedzialek na wywolanie. Kto jeszcze ze mna zostal??? Pewnie jednak zostane marcowa mama.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piekna dziewczynka! OdpoczywajDziewczyny, dziękuję Wam za wszystko.
Nie piszę, bo odkąd nasze szczęście jest na świecie, ja nie śpię i już ledwo co funkcjonuję. Moje dziecko ma problem z żołądkiem, podobno jak wszystkie w pierwszych dobach, ale moje w ogole nie spi i ja tez. Pierwsza noc poród, druga 2h snu, trzecia 40 min snu. Jedyne co ją trochę uspokaja, to moje cycki..., które już.mnie tak bolą, że szok.... wrócę do Was i nadgonię czytanie, jak będzie kiedyś w miarę normalnie.... Podbno za dzień, dwa....
Poszloolgaprzsz@o2.pl jak możesz to wyślij, będę bardzo wdzięczna
ja też 1 marca na wywołaniePiekne te Wasze MaluchyMoj jeszcze w brzuszku i juz cierpliwosc trace. Jak nie urodze do konca tygodnia, to w poniedzialek na wywolanie. Kto jeszcze ze mna zostal??? Pewnie jednak zostane marcowa mama.
Ja też w dalszym ciągu w dwupakuPiekne te Wasze MaluchyMoj jeszcze w brzuszku i juz cierpliwosc trace. Jak nie urodze do konca tygodnia, to w poniedzialek na wywolanie. Kto jeszcze ze mna zostal??? Pewnie jednak zostane marcowa mama.
Karmisz piersia czy modyfikowanym?Mi dzisiaj moja Hanulka nie pozwalala spac w nocy za długoa teraz sobie spi jak aniolek. A ja czuje sie jak zombie. Postanowilam, zrobic sobie caly makijaz zeby czuc sie lepiej ale nie pomoglo
takze kawa kawa i kawa
SpokojniePiekne te Wasze MaluchyMoj jeszcze w brzuszku i juz cierpliwosc trace. Jak nie urodze do konca tygodnia, to w poniedzialek na wywolanie. Kto jeszcze ze mna zostal??? Pewnie jednak zostane marcowa mama.
Piersią.Karmisz piersia czy modyfikowanym?