Brrrownie
Fanka BB :)
W rozsądnych ilościach można.Czytałam, że nie powinno się jeść wątróbki w ciąży, ale pewnie chodzi w większych ilościach. sama też uwielbiam [emoji3059]
Nikt przecież nie będzie jadł kilogramami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W rozsądnych ilościach można.Czytałam, że nie powinno się jeść wątróbki w ciąży, ale pewnie chodzi w większych ilościach. sama też uwielbiam [emoji3059]
Dlaczego? O wątróbce nigdy nie słyszałam. Nie powinno się jeść surowego mięsa i jeśli się ma skłonności do infekcji to serów pleśniowych, ale wątrobke to pierwsze słyszęCzytałam, że nie powinno się jeść wątróbki w ciąży, ale pewnie chodzi w większych ilościach. sama też uwielbiam![]()
Dlatego właśnie napisałam, że pewnie chodzi o większe ilościW rozsądnych ilościach można.
Nikt przecież nie będzie jadł kilogramami![]()
Dlaczego? O wątróbce nigdy nie słyszałam. Nie powinno się jeść surowego mięsa i jeśli się ma skłonności do infekcji to serów pleśniowych, ale wątrobke to pierwsze słyszę![]()

Ja też mam wizytę 7 lipca to pewnie i terminy lutowe będą podobne.Jejciu, ale nowych lutowych mam przybyło, ciekawe ile nas już jest
Ja czekam z niecierpliwością na wizytę, zostało mi 7 dni
Faktycznie nie ma co się za szybko badać, bo potem to masę nerwów i niejasności
Sylwunia82 jesteśmy w podobnej sytuacji także na spokojnie poczekamy a wtedy na pewno zobaczymy już wyraźnie nasze piękne fasolkichyba mamy podobne terminy
Co do samych wizyt to teraz chodzę prywatnie ze względu na brak kolejek no i lepsze warunki oraz sprzęt. Przy pierwszej ciąży chodziłam na fundusz, ale miałam super lekarza. Natomiast będę szukać takiego, który pracuje w wybranym szpitalu, bo chyba teraz będzie mnie czekać cesarka
oo to fajnie a na którą godzinę? pierwsza usg?Ja też mam wizytę 7 lipca to pewnie i terminy lutowe będą podobne.![]()