Współczuję ale nic się nie martw w końcu będzie dobrze, a stres Ci teraz nie pomaga. Spróbuj myśleć pozytywnie. Ja też polecam bardzo NAN optipro my tym dokarmiamy synka i naprawdę jest spoko. Mały robi normalne kupki, nie pręży się, i nie ma kolek. Chociaż mi pediatra powiedziała że kolki się zaczynają w około 4tyg więc aż się boje. Też ostatnio miałam podejrzenie o zatrzymaniu odchodów połogowych i brak obkurczania się macicy. Ale na szczęście na razie był to fałszywy alarm. Więc może i u Ciebie tak jest. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.Hej dziewczyny. My od dzis przechodzimy tylko i wyłącznie na mleko modyfikowane. Byliśmy dzis u pediatry, mala spada na wadze, nie dojada na moim mleku, po mleku bebilon strasznie wymiotowała. Ogólnie zdrowa, zoltaczka sie dalej utrzymuje wiec zakładają ze to od cyca. Dzis zakupiliśmy NAN optipro i zobaczymy czy mleko podpasuje. Startujemy z dawka 20ml i powoli będziemy zwiększać. Mam nadzieje ze wkoncu wyjdziemy na prosta. Do tego ja dalej na antybiotyku, z mega anemia. Wartość zelaza kwalifikuje się do wlewu z kroplówek. I dodatkowo prawdopodobnie czeka mnie zabieg łyżeczkowania bo macicy slabo sie obkurczyła... takze tyle nam stresu ze nie dziwne ze mleka zabraklo