• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mi położna powiedziała że mam jeszcze wysoko macice a powinna być już dużo niżej. I w poniedziałek byłam na kontroli ale lekarz zrobił usg i stwierdził że jest ok. Ja odchodow mam bardzo mało prawie w ogóle dlatego też mnie to trochę martwi.
U mnie położna jak była mnie zbadać dwie godziny po porodzie, to powiedziała, że macica już się obkurczyla, trochę zdziwiona tym była, więc nie wiem czy to na plus.

U mnie może nie wkładka, ale podpaska by wystarczyła. Gdyby nie fakt, że z tymi podkładami przewiewnej jest, to już bym je pewnie porzuciła

Mój miał być przy nadgarstku, ale żyła mi pękła. Pierwszy raz w życiu. Druga próba już musiała być na wierzchu dłoni :/

Ojej, żeby nasz odpadł jak najszybciej, bo staram się lekko odciągać i osuszać gazikiem, jak pokazywali, ale średnio mi to odciąganie wychodzi
To faktycznie słabo, na dłoni to chyba najgorzej, nie wiem, czy mi też nie chcieli tak założyć, ale ostatecznie pobierali mi tylko krew z dłoni i do dziś mam wielkiego siniaka po tym :/
Ja tam się tego kikuta boję dotykać, chłopak psika 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry