reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Nasza to sie drze jakby ja ze skory obdzierali 😔 ona placze, ja placze.. masakra. O tyle ze ciagle jakos przy piersi sie uspokaja. Zwija czesto na wszystkie strony - stad twierdze ze kolka - ale przy piersi w miare spokoj. Tylko nie wiem jak dlugi moje piersi to wytrzymaja. Smoczek tez juz tylko sporadycznie ratuje sytuacje. Czesto niestety wyrzuca.
A uzywasz kropli na kolki?

reklama
Co to za krople? A w jakim wieku przestal sie drzec?
Jak skonczyl 3 miesiace minęło. Tzn nie krzyczał codzinnie. Mial takie napady poprostu. Sab simplex krople. Ja mam w zapasie jedno opakowanie w domu na czarna godzinę gdyby u mnie sie zaczeły. Za to moja ksiezniczka pomylila dzien z nocą 😥😥😥😥

Jak skonczyl 3 miesiace minęło. Tzn nie krzyczał codzinnie. Mial takie napady poprostu. Sab simplex krople. Ja mam w zapasie jedno opakowanie w domu na czarna godzinę gdyby u mnie sie zaczeły. Za to moja ksiezniczka pomylila dzien z nocą 😥😥😥😥
No wlasnie mowia ze po ukonczeniu trzeciego miesiaca kolki magicznie ustaja 🤔 moze tez cos kupie na czarna godzine, ale jestem zwolenniczka niefaszerowania jak nie trzeba albo ma nic nie dac. 🧐

to wspolczuje. U nas tylko ryk przy zmianie pieluchy w nocy na szczescie. Pozniej cyc w buzie i cisza. Ale jak potrafila przespac wczesniej 3-4h tak ostatnio budzi sie co 2h... 🤦‍♀️ Ja juz padam na ryj ze zmeczenia 😳😵

No wlasnie mowia ze po ukonczeniu trzeciego miesiaca kolki magicznie ustaja 🤔 moze tez cos kupie na czarna godzine, ale jestem zwolenniczka niefaszerowania jak nie trzeba albo ma nic nie dac. 🧐

to wspolczuje. U nas tylko ryk przy zmianie pieluchy w nocy na szczescie. Pozniej cyc w buzie i cisza. Ale jak potrafila przespac wczesniej 3-4h tak ostatnio budzi sie co 2h... 🤦‍♀️ Ja juz padam na ryj ze zmeczenia 😳😵
Ja też padam w dzien nie mam kiedy spac. Mam nadzieje, ze młodej zmieni sie te spanie. No ale cóż takie uroki posiadania dzieci 😂zawsze cos!

reklama
Ja nie podaje małemu tych kropli już ( na początku dawałam) bo podaje mu debridat, fenistil w kroplach i jeszcze tą biogaję a nie chce za bardzo obciążać mu brzuszka... Ale o dziwo tylko raz miał taki meeega płacz którego nie dało się uspokoić a tak to jest płacz ale po podniesieniu na ręce już jest spokój [emoji846]
Jak skonczyl 3 miesiace minęło. Tzn nie krzyczał codzinnie. Mial takie napady poprostu. Sab simplex krople. Ja mam w zapasie jedno opakowanie w domu na czarna godzinę gdyby u mnie sie zaczeły. Za to moja ksiezniczka pomylila dzien z nocą [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]

Do góry