reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No może, więc będę musiała ubrać go w ten za wielki kombinezon i jutro już nie ma zmiłuj - sąsiedzi będą wdzięczni 😂 no mega kochany, ale żal mi go, bo potem jeszcze do pracy taki niewyspany, a tam też nie ma lekko 😭
O rety, naprawdę masz super chłopaka. Mój mąż nie wstaje do Małej, a cierpliwość do usypiania w cięższe dni kończy mu się około 2 w nocy - potem ucieka do innego pokoju spać. A jak wraca z pracy to wygląda jakby rok już nie spał 😂

Spoko, moje ma to samo. Śmieje się ze przy matce głupieje bo przy innych jest spokojna. Przy mnie tylko jeczy i marudzi jakby mogła to by wkolo chciala butle ale ile można i najlepiej dac cyca którego nie dostaje.... marudzi Jerzy i wymusza. Taki typ chyba. Ciezko wyciszyć i uspokoić a łzy jak grochy. Do czasu kiedy się wezmie na ręce i wcisnie smoka na siłę w buzie. Zamiast butli
Naprawde masakre macie z tymi malymi tak jakby ktos je podmienil bo nie wiadomo o co im chodzi

Dzwonił do mnie sanepid. Przedluzyli corce kwarantanne do 25go. Prawie sie poplakalam. Nie wiem jak ona wytrzyma w domu tyle. Jestem zalamana. Mam dosc juz tego cholernego wirusa. Nie mozna normalnie żyć... Wyjsc do restauracji... Nic nie wolno. Siedziec w domu i patrzec w sciane.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry