Ja nie mialam, ani po jedenj cc ani po drugiej. W sumie zadna znajoma nie miala zastrzykow po cc. Takze każdy szpital chyba inaczejPrzeciwzakrzepowe, Jak po każdej operacji czy zabiegu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mialam, ani po jedenj cc ani po drugiej. W sumie zadna znajoma nie miala zastrzykow po cc. Takze każdy szpital chyba inaczejPrzeciwzakrzepowe, Jak po każdej operacji czy zabiegu
Noo niedrogieCzad, i w fajnej cenie. Chyba tez zamowie![]()
U nas troche popadalo i slonce wykorzystam pogode i ide grabic liscieDziewczyny u mnie powrot zimy! Normaljoe tyle w nocy napadalo śniegu ze w szoku jestem!!
U nas to samo. Dzisiaj mi wyje od rana jakby miał znowu kolkę. Od 4.30 do 7 nie spał, potem pół h drzemki, znowu ryk i teraz śpi w tuliku przy włączonej suszarce xdZazdroszczęu mnie poranki najgorsze, a ostatnio jeszcze noce
no nie chce spać, ryczy, charczy, jedynie na brzuszku zaśnie, ale ja się boję tak na noc go zostawić
![]()
To u nas chyba właśnie to jest. Bo synek w niedzielę miesiąc skończyłSkok rozwojowy 4-5 tydzien takze moze to byc to.
Moja podobnie, dopiero teraz zasnęła na mojej piersi❤Moja nie spi od 7, oczy jak 5 zlale noc byla piękna
ja zamowilam ksiazeczki wczoraj dla najmlodszej, a dla starszej 5 latki zestaw do nauki sylab i czytania
będziemy sie szkolić
do wakacji ma sie nauczyc czytac
przez ta pandemie dzieci beda głupkami....
A mój wymusił kolejną porcję mleka i teraz udaje, że śpi na mnie oczywiście, że nawet spokojnie zjeść nie mogęU nas to samo. Dzisiaj mi wyje od rana jakby miał znowu kolkę. Od 4.30 do 7 nie spał, potem pół h drzemki, znowu ryk i teraz śpi w tuliku przy włączonej suszarce xd
U mnie tak 10-15 minut. I sie odłączaDziewczyny karmiące piersia - jak dlugo Wasze maluchu ssą piers „efektywnie”? Tak ze slychac faktycznie jak polykaja pokarm?