reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mam "prawie dorosłą" 4 letnią córkę ale rodzoną w czerwcu, więc trochę pogoda może się różnić 🤣

Super, że Wam tak pomogli i jeszcze jak trafili w gust to już całkiem. My byliśmy zdani na siebie, raz, że tak chcieliśmy, dwa chyba bym oszalala, jakby mi wszystko różowe do domu przytargali 🙆‍♀️

Na lumpach nie umiem kupować, no nie i już. Czasem chodzę, popatrzę, ale nic nie widzę. Za to moja siostra jest mistrzem w tej dziedzinie i jak potrzebuje to proszę ją o pomoc

A to rzeczywiście duża córa 😋 hmm akurat trafiłaś w skrajne pory roku 😁

My kupiliśmy ale po kupnie tylko było pytanie Ile kosztował wózek i łóżeczko? I po prostu było danie kasy, nie chcieliśmy ale by była obraza 😉 ogólnie na szczęście możemy liczyć na pomoc od naszych mam 😀

reklama
Wy już po badaniach, mnie dopiero wyśle jak będę mieć to USG zrobione. Ale powiem Wam, że tym razem jestem bardzo spokojna, wiem że i tak co ma być to będzie a póki co żadnych niepokojących objawów nie mam. Ale też ciąża nie będę się chwalić i mówić w pracy póki nie będę mieć badań. W pierwszej ciąży miałam USG dopiero w 12 tyg to sobie wyobraźcie że byłam nieco bardziej zniecierpliwiona 😄
Folik biorę już od marca bo w moim życiu wszystko musi być zaplanowane i wiedziałam że od maja/czerwca zaczniemy sie starać 😉.
Z wyprawki to jakieś drobne rzeczy tylko będą potrzebne i jeśli się okaże ze chłopak to ciiszkow trochę bo u nas w rodzinie póki co same baby się rodzą 🙃

Ja też póki co nie mam badań 😉
O rany ja tyle czasu bym nie wytrzymała bez USG 😊
Folik też tak zaczęłam brać w marcu bo również maluszek był planowany ale oczywiście mąż w szoku że znów tak szybko heh 😁
U mnie w rodzinie na razie koniec baby boom 😋

A to rzeczywiście duża córa 😋 hmm akurat trafiłaś w skrajne pory roku 😁

My kupiliśmy ale po kupnie tylko było pytanie Ile kosztował wózek i łóżeczko? I po prostu było danie kasy, nie chcieliśmy ale by była obraza 😉 ogólnie na szczęście możemy liczyć na pomoc od naszych mam 😀

Zawsze chciałam mieć dzieci z czerwca i z córcią się tak udało. Później wszystkie zawirowania i problemy, więc kiedy tylko dostaliśmy zielone światło doszliśmy do wniosku, że już nie czekamy z kolejnymi próbami do września i się udało 😊

Zawsze chciałam mieć dzieci z czerwca i z córcią się tak udało. Później wszystkie zawirowania i problemy, więc kiedy tylko dostaliśmy zielone światło doszliśmy do wniosku, że już nie czekamy z kolejnymi próbami do września i się udało 😊

Kiedyś też chciałam na lato urodzić i po prostu przy pierwszym dziecku nie myślałam że tak szybko pójdzie heh i wyszła zima 😋 a teraz to chciałam styczeń/luty i się udało 😊
Moja znajoma ma właśnie dwie córki z czerwca tak jej się udało heh 😉

Kiedyś też chciałam na lato urodzić i po prostu przy pierwszym dziecku nie myślałam że tak szybko pójdzie heh i wyszła zima 😋 a teraz to chciałam styczeń/luty i się udało 😊
Moja znajoma ma właśnie dwie córki z czerwca tak jej się udało heh 😉
U nas też pierwsze i drugie się udało bardzo szybko, teraz się nie mogłam doczekać aż zrobię test a mąż "po co będziesz robić, a co tu się miało nie udać " No faceci są z kosmosu 🙃

Cześć dziewczyny! Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć do naszej zamkniętej i tajnej grupy na fb to zapraszam. Proszę napisać mi maila na adres: dotistar@gmail.com i wskazać jak mogę was znaleźć na fb i wtedy wyśle zaproszenie. Grupa jest niewidoczna dla innych użytkowników fb. Kazdej z nas zależy na anonimowości i prywatności. Jest nas tam już sporo. Piszemy codzienne posty. Jest przejrzyście. Zapraszam.

Cześć dziewczyny! Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć do naszej zamkniętej i tajnej grupy na fb to zapraszam. Proszę napisać mi maila na adres: dotistar@gmail.com i wskazać jak mogę was znaleźć na fb i wtedy wyśle zaproszenie. Grupa jest niewidoczna dla innych użytkowników fb. Kazdej z nas zależy na anonimowości i prywatności. Jest nas tam już sporo. Piszemy codzienne posty. Jest przejrzyście. Zapraszam.
Tutaj tez piszemy dziennie niewiem ja tam nie potrzebuje tajnej grupy zeby pisac...wystarczy co mam tutaj:)

Nieśmiało witam się na pokładzie mam, które spodziewają się dzieciątek w lutym 2021. W piątek potwierdziła się moja ciąża i dziecko moje będzie na świecie w okolicach 24 lutego. Jest to dla mnie szok, bo nie planowaliśmy już z mężem dziecka, zwłaszcza, że mamy już nastoletniego syna w domu. Ja bardzo się cieszę, bo zawsze chciałam miec min 2, ale mój mąż niekoniecznie. Już się przyzwyczaił do myśli, że nasza rodzina się powiększy i nawet zaczął się tym faktem cieszyć. :) Dzień dobry :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry