Maluszek001
Fanka BB :)
No tak czytam te Wasze wpisy o masażu i też mi się zachciałoOo słowo masaż to miód na moje uszy, byłam u fizjo, przy brzuchu nie było roboty, to rozmasowała mi plecy, z początku ból, a potem przyjemność![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak czytam te Wasze wpisy o masażu i też mi się zachciałoOo słowo masaż to miód na moje uszy, byłam u fizjo, przy brzuchu nie było roboty, to rozmasowała mi plecy, z początku ból, a potem przyjemność![]()
Ja dozisaj tez umówiłam się do dentysty, a corka idzie na kolejną wizyte do fizjo w poniedziałekNo tak czytam te Wasze wpisy o masażu i też mi się zachciałobo jeszcze nie byłam u fizjo z moją blizną, więc właśnie szukam gdzie tu się udać
i umówiłam już młodą na wizytę u fizjo ☺ i nawet siebie do dentysty, bo podobno przy kp lubią się zęby psuć.
my też z małym musimy isc do fizjo bo glowke bardziej w jedna strone odwraca i juz mu sie lekko głowka odkształciła z tej stronyNo tak czytam te Wasze wpisy o masażu i też mi się zachciałobo jeszcze nie byłam u fizjo z moją blizną, więc właśnie szukam gdzie tu się udać
i umówiłam już młodą na wizytę u fizjo ☺ i nawet siebie do dentysty, bo podobno przy kp lubią się zęby psuć.
Wymyslaja zeby naciągnąć ja mialam z skierowaniem i nie placilam 2wizyta ok wszystko i nie trzeba nic juz wiecejNo właśnie patrzyłam i to prawidłowe jest przecież. Dziwne... U nas to konieczneteż już dwie wizyty po 180 zł..
To ciekawe ze kolejne platne ja nie musialam placic za 2 wizytePierwsze jest darmowe, kolejne są już płatne ;/
My po rota zero problemów, nie zazdroszczę.
U mnie wszystkie darmowe
No to ladna waga ja 13maja ide na ważenieU nas waga 6300 a 12 maja będzie 3 miesiące. Ja się obawiałam że trochę za dużo. Ale pediatra powiedziała że jest wszystko ok. Ale z dnia na dzień widzę po ubraniach że rośnie jak na drożdżacha to tylko kp
![]()
U nas tez mala ma tendencje do skrecania się w jedną stronę. Główki jeszcze nie zauważyłam odkształconej ale tez po 10.05 mam sie z fizjo kontaktować o wizytę. Czekam na nią jak na zbawienie bo troche mnie martwi żeby się nie utrwalilomy też z małym musimy isc do fizjo bo glowke bardziej w jedna strone odwraca i juz mu sie lekko głowka odkształciła z tej strony![]()
Ja w zasadzie nic złego u niej nie widzę... Ale wolę żeby ktoś fachowym okiem spojrzał ☺my też z małym musimy isc do fizjo bo glowke bardziej w jedna strone odwraca i juz mu sie lekko głowka odkształciła z tej strony![]()
Miałam skierowanie na NFZ, ale przez to, że wpisała mi na późny termin, to poszlam wcześniej prywatnie. Wiesz gdyby, nie ta dysplazja, to bym poszła normalnie na NFZ już kolejny raz.Wymyslaja zeby naciągnąć ja mialam z skierowaniem i nie placilam 2wizyta ok wszystko i nie trzeba nic juz wiecej