reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Oo słowo masaż to miód na moje uszy, byłam u fizjo, przy brzuchu nie było roboty, to rozmasowała mi plecy, z początku ból, a potem przyjemność 😌😊
No tak czytam te Wasze wpisy o masażu i też mi się zachciało 😅 bo jeszcze nie byłam u fizjo z moją blizną, więc właśnie szukam gdzie tu się udać 😃 i umówiłam już młodą na wizytę u fizjo ☺ i nawet siebie do dentysty, bo podobno przy kp lubią się zęby psuć.

reklama
No tak czytam te Wasze wpisy o masażu i też mi się zachciało 😅 bo jeszcze nie byłam u fizjo z moją blizną, więc właśnie szukam gdzie tu się udać 😃 i umówiłam już młodą na wizytę u fizjo ☺ i nawet siebie do dentysty, bo podobno przy kp lubią się zęby psuć.
Ja dozisaj tez umówiłam się do dentysty, a corka idzie na kolejną wizyte do fizjo w poniedziałek 😁😁😁

my też z małym musimy isc do fizjo bo glowke bardziej w jedna strone odwraca i juz mu sie lekko głowka odkształciła z tej strony 😏

my też z małym musimy isc do fizjo bo glowke bardziej w jedna strone odwraca i juz mu sie lekko głowka odkształciła z tej strony 😏
U nas tez mala ma tendencje do skrecania się w jedną stronę. Główki jeszcze nie zauważyłam odkształconej ale tez po 10.05 mam sie z fizjo kontaktować o wizytę. Czekam na nią jak na zbawienie bo troche mnie martwi żeby się nie utrwalilo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry