Michalina_25
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie. Mierzycie temperature z czoła czy ze skroni?
Z czoła wychodzi mi nizsza a z skroni wyzsza, nie wiem ktora prawidlowa
Z czoła wychodzi mi nizsza a z skroni wyzsza, nie wiem ktora prawidlowa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A termometr jest na czoło czy skroń?Dziewczyny mam pytanie. Mierzycie temperature z czoła czy ze skroni?
Z czoła wychodzi mi nizsza a z skroni wyzsza, nie wiem ktora prawidlowa![]()
U nas też buzia wygląda podobnie + mamy czerwone i suche na dłoniach i stopach w zgięciach.U nas tylko i wyłącznie na buzi. Nigdzie na ciele podobnych zmian. ;/ i zastanawia mnie czy to faktycznie azs
Mój ma skazę białkową. Miał takie szorstkie policzki. Gdzieś tak w 2 tygodniu się to pojawiło. Odstawiłam nabiał i jak na razie jest okJeszcze jedno pytanie. Czy któryś maluszek z naszego forum mial lub skaze bialkowa ?
U nas twarz wyglada slabo, doktor twierdzi ze to AZS ale po żadnych kremach nie vhce zejść. Obawiam się czy to nie pokarmowe i nie czeka mnie kolejna zmiana mleka ;/
Ja wolę w spokoju wypić ciepłą kawę w bałaganie niż sprzątaćDziewczyny czy wy też ciagle sprzątacie?Ja ciagle sprzatam i ciagle mam balagan. Normalnie mam dosc. Nie ma dnia żebym poprostu sobie usiadła i nic nie robiła.. Strasznie mnie to denerwuje...
Nie, bo dziecko mi nie dajeDziewczyny czy wy też ciagle sprzątacie?Ja ciagle sprzatam i ciagle mam balagan. Normalnie mam dosc. Nie ma dnia żebym poprostu sobie usiadła i nic nie robiła.. Strasznie mnie to denerwuje...
No u mnie te ciagle to jak ona spiNie, bo dziecko mi nie daje![]()
A jakie mialas juz mleka?Jeszcze jedno pytanie. Czy któryś maluszek z naszego forum mial lub skaze bialkowa ?
U nas twarz wyglada slabo, doktor twierdzi ze to AZS ale po żadnych kremach nie vhce zejść. Obawiam się czy to nie pokarmowe i nie czeka mnie kolejna zmiana mleka ;/
Jakos nie widzi mi sie toCo sądzicie o wspólnej kąpieli w wannie z dzieckiem? Naczytałam się ile to ma plusów i właśnie się zastanawiam czy spróbować.![]()