reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

To też miałaś ładne przeboje. 🙈
Dla mnie najgorsze z całej cesarki było założenie cewnika.😂 Miałam ochotę go sobie wyciągnąć i wyjść ze szpitala i nie rodzic wcale 😂
Ja już po miesiącu zapomniałam o wszystkich złych rzeczach i też mi się chce kolejnego dziecka 🙈 powiedziałam mojemu, że zostawiam wszystkie ciuszki po młodej bo nam się przydadzą jeszcze, to mówi żebym się w głowę popukała 😂
Mi zakładali po znieczuleniu, bo zapomnieli 🤣🤣

Mój chce trojke, ale trzypokojowe mieszkanie to za mało. Ja muszę mieć sypialnie i pokój dla dziecka osobno + salon.

reklama
U mnie w szpitalu dziewczyny po CC były okropnie traktowane. Niektóre kobiety nie powinny być położnymi, tylko jakimiś pracownikami więzienia conajmniej.

U mnie to samo ale znajomi się wykruszyli już podczas ciąży, teraz z nikim nie utrzymuje praktycznie kontaktu, koleżanki robią kariery albo imprezują, a nie siedzą w pieluchach ;/
No u mnie w szpitalu byl tylko maly epizod jak lerzalam plackiem po cc to poprosilam pania zeby zmienila mi podklad poporodowy to z tekstem mi wyjechala ze czyscioszka sie znalazla😱

Mi zakładali po znieczuleniu, bo zapomnieli 🤣🤣

Mój chce trojke, ale trzypokojowe mieszkanie to za mało. Ja muszę mieć sypialnie i pokój dla dziecka osobno + salon.
Oo to zazdroszczę 😃😃
Mój jedno, a ja dwójkę. Mieszkanie to jest właśnie jedyna rzecz, która będzie mnie ograniczać przed tym, żeby mieć kolejne dziecko. Też mamy za małe mieszkanko 😟

Ja myślę o trzecim🙈 Ale nie chce się zeschizować bo o Idę trochę się staraliśmy, moja psychika na tym ucierpiała 🙈
Ja też bym mogla mieć trzecie ale dla mnie trzecia cesarka to już za wiele. Z reszta mój mąż nie chce słyszeć o trzecim. Jak to on mowi woli mieć w domu trzy baby niż cztery 😂

Ja chyba też miałam farta.
U nas naprzeciwko sali były podkłady i zgrzewki wody żeby sobie brać kiedy trzeba, położne przychodziły pytać czy potrzeba czegoś przeciwbólowego nawet jak już leżałam 10tą dobę i czułam się świetnie 🙈 codziennie obchód ginekologa i pediatry rano i wieczorem, jedzenie genialne, ogromne obiady jak domowe, wygodne, szerokie łozka regulowane na pilota 🙈 i te sałatki jarzynowe i bułki na kolacje ❤️ nadal mi się śnią po nocach

Ja chyba też miałam farta.
U nas naprzeciwko sali były podkłady i zgrzewki wody żeby sobie brać kiedy trzeba, położne przychodziły pytać czy potrzeba czegoś przeciwbólowego nawet jak już leżałam 10tą dobę i czułam się świetnie 🙈 codziennie obchód ginekologa i pediatry rano i wieczorem, jedzenie genialne, ogromne obiady jak domowe, wygodne, szerokie łozka regulowane na pilota 🙈 i te sałatki jarzynowe i bułki na kolacje ❤️ nadal mi się śnią po nocach
U mnie też było okej. Jedzenie średnie dla mnie ale ja jestem wybredna takze ciezko mi jedzeniowo dogodzić.

Załączniki

• Screenshot_20210508_124348_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210508_124348_com.android.gallery3d.jpg
    371,5 KB · Wyświetleń: 89
  • Screenshot_20210508_124352_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210508_124352_com.android.gallery3d.jpg
    232,5 KB · Wyświetleń: 91
reklama
A gdzie to tak ładnie?

U nas były ogromne sale z dużą, bardzo ładna łazienka i takim mini aneksem z lodówką i nawet stolik i krzesła były żeby zjeść obiad 🙈
Elbląg 😀 sale nie były za duze. Ale łazienka piękna nowa, czysta. Piękne miejsce na przewijanie dziecka i kąpiel, w każdej sali waga dla dzidziusia

Do góry