Ja mam wciąż taką samą temperaturę 22-23 stopnie, nawet jak okna uchylone, więc albo body z długim rękawem albo śpioch jak ma po nocy. Teraz powoli zacznę pewnie krótkie rękawki ubieraćDziewczyny jak ubieracie dzieciaki w domu? Na dworze coraz cieplej i w domu automatem tez. Okna rozszczelnione a temp około 23-24 stopnie. Ja sama chodze na krótki rękaw. I mala tez zaczęłam ubierac na krótki rękawek w domu bo wydaje mi się ze na dlugi jej za ciepło. Niby kark nie spocony ale zgięcia pokciowe i paszki mocno zaczerwienione ... Ale wszyscy mówią żeby ubrqc na dlugi bo jest jej zimno. I czasem sama się zastanawiam.
reklama
O to toMoja mama była na chwile dzis u mnie i mloda spala u nas w sypialni w łóżeczku i tam okno było uchylone,, a jej nie jest zimno w glowke,,takze stara szkola. Ja wole żeby zmarzla niż zgrzala
G
gość _199
Gość
Widzę, że tylko ja mojego tak wietrze 

Ja już gondole zapakowałam do piwnicy, teraz się wietrzymy w spacerówce
Ja już gondole zapakowałam do piwnicy, teraz się wietrzymy w spacerówce
Ja też a to na chodniku, czy w parku są jakieś inne zasady?Ja np trzymam zawsze się strony prawejtak jak jeżdżę samochodem. Nawet jak ide po chodniku
![]()
G
gość _199
Gość
Mój to już od miesiąca chodzi w rampersie na kroki rękaw i nóżki, ewentualnie zakładam mu skarpetki. W taką pogodę jak teraz to w samej pieluszce chodzi.Dziewczyny jak ubieracie dzieciaki w domu? Na dworze coraz cieplej i w domu automatem tez. Okna rozszczelnione a temp około 23-24 stopnie. Ja sama chodze na krótki rękaw. I mala tez zaczęłam ubierac na krótki rękawek w domu bo wydaje mi się ze na dlugi jej za ciepło. Niby kark nie spocony ale zgięcia pokciowe i paszki mocno zaczerwienione ... Ale wszyscy mówią żeby ubrqc na dlugi bo jest jej zimno. I czasem sama się zastanawiam.
A czemu juz spacerowka?Widzę, że tylko ja mojego tak wietrze
Ja już gondole zapakowałam do piwnicy, teraz się wietrzymy w spacerówce![]()
Zobacz załącznik 1269444
Nie wiemJa też a to na chodniku, czy w parku są jakieś inne zasady?![]()
Sylwia99
Fanka BB :)
Oj jakoś też po kilku dniach.od razu w ten sam dzien? Bo nam sie zaczelo 2 dni po szczepieniu
Sylwia99
Fanka BB :)
U mnie body z krótkim i cienka bluzka i spodnie, skarpetki.Dziewczyny jak ubieracie dzieciaki w domu? Na dworze coraz cieplej i w domu automatem tez. Okna rozszczelnione a temp około 23-24 stopnie. Ja sama chodze na krótki rękaw. I mala tez zaczęłam ubierac na krótki rękawek w domu bo wydaje mi się ze na dlugi jej za ciepło. Niby kark nie spocony ale zgięcia pokciowe i paszki mocno zaczerwienione ... Ale wszyscy mówią żeby ubrqc na dlugi bo jest jej zimno. I czasem sama się zastanawiam.
reklama
G
gość _199
Gość
Ciężka jest gondola, a spacerówka jest na płasko więc korzystam. Gdyby młody urodził się w czerwcu to bym kupiła tylko spacerówkę bez gondoli.A czemu juz spacerowka?ja robię obiad i ide na spacer i tez ja tak ubiore
będzie wietrzenie