A to u mnie pajac to tylko do spania. Żeby wiedziala, że jak ubieramy pajaca to jest nocNo właśnie przy Bartku jakos nie mam większego problemu na codzień. Zazwyczaj body z krótkim i pajac, mało kiedy pasujące do siebie kolory, bo i tak jak ma pajaca to nie widać co pod spodem. Zakładam mu coś bardziej eleganckiego jak wychodzimy tylko, nie żadne koszule ani nic takiego, żeby się nie męczył. Ale np. Białe body z długim rękawem i ciemne spodenki, bo super wygląda w takim zestawie![]()
reklama
Karolina9933
Fanka BB :)
W niedzielę synek skończył 12 tygodni. I tak się zmienił przez 3 miesiące
G
gość _199
Gość
Ale piękny kawalerW niedzielę synek skończył 12 tygodni. I tak się zmienił przez 3 miesiąceZobacz załącznik 1269805
Karolina9933
A dziękuję, podobno to po mnie hehehAle piękny kawaler![]()
G
gość _199
Gość
To masz szczęście, bo moj to zdecydowanie cały tatuś.A dziękuję, podobno to po mnie heheh![]()
U mnie też hanka czysty ojciecTo masz szczęście, bo moj to zdecydowanie cały tatuś.
Sylwia99
U mnie to samoA to u mnie pajac to tylko do spania. Żeby wiedziala, że jak ubieramy pajaca to jest noc![]()
zgredzus
Są! A jako że mniejszy wybór, to u mnie nawet smoczek musi pasować [emoji23]
Odwieczny dylemat żeby do siebie pasowalo;D ciekawe czy przy chłopcach tez sa takie dylematy z ubieraniem;p
reklama
marta18691
Nie bo tematy zakladane sa caly czas jedne i te same czy jestem w ciąży albo ze nie chce brac odpowiedzialnosci za ciążę czysta glupota jak sie współzyje to wiadomo ze jest ryzyko...Kurcze dziewczyny czasem czytam inne tematy i jestem pod wrażeniem, że tu nie ma ani grama hejtu czy kłótni, szok normalnie![]()