My dzisiaj po okuliście już 3 raz, dzisiaj też wybiły małemu 3 ms więc zrobiła komputerowe badanie wzroku
ma spore plusy i astygmatyzm. I byłoby normalnie gdyby nie różnica znacząc ca między jednym okiem a drugim, kontrola w wieku 9 ms jak się nie zmieni to znowu kontrola po skończonym roku jak nic to okularki.
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Dysplazja stawu biodrowego z prawej strony. Lekarz mówił, że gdybym później przyszła to mogłoby być trochę gorzej. Ogólnie już na ostatnim usg była bardzo duża poprawaA jak wyszło wam USG bioderek?
Sylwia99
25 maja mamy trzecią wizytę i prawdopodobnie już będzie mogła być bez tych majtów. Ostatnio mówił, że już jest prawie tak, jak powinno, żeby jeszcze miesiąc była, żeby na lato już miała luzBiedulka a lato za chwilę, nie dosyć że Pielucha to jeszcze to bo ale to dla zdrowia
Mam nadzieję że nie będzie długo nosić.
Sylwia99
Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrzeMy dzisiaj po okuliście już 3 raz, dzisiaj też wybiły małemu 3 ms więc zrobiła komputerowe badanie wzrokuma spore plusy i astygmatyzm. I byłoby normalnie gdyby nie różnica znacząc ca między jednym okiem a drugim, kontrola w wieku 9 ms jak się nie zmieni to znowu kontrola po skończonym roku jak nic to okularki.
Tak wiem, bo ten mom wczoraj już zamówiłam. Czyli dobrze się rozsmarowuje? A ten HiPP, o którym myślałam to inny, bo nie w sztyfcie, tylko normalnie kremJa się dużo wcześniej zaopatrzyłam bo od czerwca przez całe lato będziemy nad morzem. Ja kupowałam na Amazonie. wcześniej były w rosmannie nie wiem jak teraz. MOM jest stosunkowo drogi ale używam innych serii więc kupiłam i ten, jest bardzo wydajny dlatego polecam nakładać mało. ja nawet jak sobie smaruje to nadmiar zdejnuje![]()
Ja nie wiem jak u mnie z wiatrem, bo mały jest po drugiej dawce rota i siedzimy póki co w domu, na balkon chciałam trochę z nim wyjść, ale cały czas śpiGondolą gardzi, w nosidełku też dzisiaj jej źle, może spacerówka pomożeczy tylko u mnie tak ten wiatr wieje jak głupi? Raz ciepło, że aż masakra, a raz chłodno
![]()
mi super się rozsmarowuje, szukałam jakiejś pianki ale wtedy nie znalazłam. siorka polecała mi derma sun w roll on ale potem przeczytałam że on jest od 3rż ale oczywiście kupiłam nie czytajac ahhh ta miłość siostrzeńczaTak wiem, bo ten mom wczoraj już zamówiłam. Czyli dobrze się rozsmarowuje? A ten HiPP, o którym myślałam to inny, bo nie w sztyfcie, tylko normalnie kremale ogólnie nigdzie nie widzę produktów dla niemowląt z filtrem HiPP poza kilkoma aukcjami, w Rossmanie w ogóle nic ciekawego nie ma
![]()
Sylwia99
Moja już śpi 2 godz w altance siedzimy.Ja nie wiem jak u mnie z wiatrem, bo mały jest po drugiej dawce rota i siedzimy póki co w domu, na balkon chciałam trochę z nim wyjść, ale cały czas śpimoże po południu się przejdziemy na spacer, ale z rana szału nie było, bo tylko 19 stopni.
Mikstura
reklama
Powietrze, dobrze wpływa na senMy wczoraj pół dnia na dworze, Ida usnęła ok 20, obudziła się o 6:30Zjadła i spała do 11
Dwie godzinki na dworze i znowu śpi
Żeby jej coś nie brało, już sama nie wiem. Rano tylko sprawdzałam, czy oddycha
![]()