reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Przy pierwszym byliśmy tak uparci, że w końcu syn ma dwa imiona Dawid Aleksander ..ale, że i tak moje jako pierwsze i wszyscy tak o niego mówia jak ja chciałam to przy 2 dziecku miał maż wybrać jakie on tam sobie chce , ale że wymyślal koszmarne . typu Beniamin, Józef.. to mówię o nie .. nie wybierzesz jednak sam :D i w końcu po dziadkach jest Krzysztof i nadalismy 3 dni przed końcem czasu na nadanie imiona:D Teraz to już nie wiem co to będzie 🙈..

reklama
Ja już zaczynam powoli myśleć o imionach. Dla dziewczynki najbardziej mi się podoba Milena i Blanka, a dla chłopca Szymon i Fabian. Mąż mówi, że to jeszcze za wcześnie i jak poznamy płeć to wtedy będziemy się zastanawiać xd

Będę myśleć tak konkretnie i się martwić imieniem jak poznam płeć, z jednej strony już wole chłopaka bo mam całą szafę ubranek po synu heh 😋
W pierwszej ciąży bardzo chciałam dziewczynkę a przeczucie miałam że chłopak będzie no i USG rozwiało moje nadzieje 😊

Mamusie moje kochane wiem, że do lutego jeszcze sporo czasu ale mam pytanko . Czy boicie się porodu bo ja paniczne chociaż, ze to mój trzeci cud to i tak boje sie że z bólami sobie nie dam rady .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry