marta18691
Fanka BB :)
Dobre okreslenieMój ma zawsze na maksa ubranka pogniecione, jak ma taki materiał, że nie trzeba prasować to nie prasuję, ale na ogół wyglądają jak psu z gardła wyciągnięte.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobre okreslenieMój ma zawsze na maksa ubranka pogniecione, jak ma taki materiał, że nie trzeba prasować to nie prasuję, ale na ogół wyglądają jak psu z gardła wyciągnięte.
Moj to lubi i za wlosy zlapac i za ubrania mojePlusy i minusy dłuższych włosów![]()
Może był zmęczony/śpiący? Moja też czasem płacze i wtedy próbuje nosić, klade na mate, zabawiam itp i czasami nic nie pomaga tylko właśnie łóżeczko, bo ma w tym momencie ochotę na drzemkęczy Wasze maluszki mają potrzebę pobyć same?
mój mega płakał kurde no wszystko robiłam tuliłam, kolysalam i wreszcie położyłam do łóżeczka było jeszcze yyy takie warknięcie na mnie więc usiadłam nieopodal łóżeczka w fotelu do karmienia patrzę za 2 min a ten śpi...no ja nie wiem jak to możliwe
moje dziecko chyba ma mnie dosyć!![]()
Pięknie wygląda <3 ma identycznego irokeza jak mój synekTaka duża jestem![]()
Ale ona ślicznaTaka duża jestem![]()
jaka ślicznaTaka duża jestem![]()
No u mnie gole stopki to podstawajaka ślicznai jaka czuprynka
PS widzę że Ty również nie przegrzewasz mój cały dzień w bodziaku wczoraj po domu. oczywiście dobrze radzący że przeziębie dziecko
![]()
Ale to będzie mała agentka, ślicznaTaka duża jestem![]()