reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Wybacz, ale nienawidzę jak dzieci na tym śmigają po parku i nie patrzą na ludzi dookoła, ile razy by mi wpadł ktoś na wózek 😡

Ja już w dzień nie sypiam, szkoda mi czasu na sen 🤣🤣

Do końca miesiąca muszę oddać 1 rozdział pracy dyplomowej, a nie mam napisanego nawet tytułu 🤣
Wlasnie ja tez mam w planach zrobienie kursu - na razie ksiazka lezy tylko na polce obok lozka i sie kurzy 🤣

reklama
Chyba zostane wróżka 😂 pitole jeszxze bardziej tego nie chce

Załączniki

• Screenshot_20210525_151717_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210525_151717_com.android.chrome.jpg
    346,2 KB · Wyświetleń: 105
Ja powiem szczerze nie wiem jak ludzie ogarniaja drugie dziecko przy takim maluchu 😱 a co dopiero wiecej dzieci 😱 ale moze to tez kwestia dziecka 😅
To zalezy duzo od dziecka u mnie jest ok umiem sobie duzo rzeczy zrobic w tym czasie jak spi😁a nawet jak nie spi to karuzele wlacze i dziecka nie ma😁no i dobra organizacja ja sobie na obiad wszystko rano przygotowuje i potem moge inne rzeczy robic😊

To zalezy duzo od dziecka u mnie jest ok umiem sobie duzo rzeczy zrobic w tym czasie jak spi😁a nawet jak nie spi to karuzele wlacze i dziecka nie ma😁no i dobra organizacja ja sobie na obiad wszystko rano przygotowuje i potem moge inne rzeczy robic😊
Trzeba jeszcze rano znaleźć czas 🤣 ją przed snem nastawiam pranie i rozwieszam jak młody wstanie w nocy na jedzenie.
Wlasnie ja tez mam w planach zrobienie kursu - na razie ksiazka lezy tylko na polce obok lozka i sie kurzy 🤣
Gdyby nie zdalne nauczanie to bym nie zdała tych studiów. Za dużo z tym wszystkim roboty ;/

istna hipokryzjia z ich strony a wczoraj czytałam że ludzie na taką przez te dwa lata leczyć się nie mogli ☹️
Przestan, dlatego myślę że to wszystko ściema. Wywala tyle pieniędzy w błoto. Zamiast finansować leczenie ludzia którzy tego potrzebują. Nie masz 9 mln nie uratujesz dziecka. Idioci tacy że szok.. Serio jest mi poprostu przykro tak po ludzku, że ten świat spada na psy.

reklama
łącze się w bólu 😓 u mnie to samo. rano zaliczyliśmy spacer a teraz śpi na mnie 😑 i wex tutaj obiad zjedz albo dietę trzymaj aha....nie mam na to pomysłu.
w pracy jestem mega zorganizowana i wszystko musi chodzić jak w zegarku a z dzieckiem na nic kompletnie czasu nie mam jak wezmę prysznic to jest super 👍 😭
Ja też byłam zawsze w pracy świetnie zorganizowana, a teraz to nie ma sensu nic planować 😂 Ale w sumie to praca nauczyła mnie też, że czasami perfekcyjny plan może się szybko zawalić, z przyczyn ode mnie niezależnych, a powstać chaos.

Jak nie muszę teraz nigdzie być na czas, to już nic nie planuję. Jak mała chce spać na mnie (czyli zawsze w dzień), to śpi. Jak jest wyspana i najedzona, to idziemy na spacer. Jak mi da zjeść, to jem - zazwyczaj koło 13 😂. Jak nie stawiam sobie żadnych konkretnych celów, to żyję spokojniej i mogę się cieszyć czasem z Małą ;) Najwyżej dom brudem zarośnie.
aż mi mózg zaparował od tego ile zrobiłaś 🤪
co w tym czasie robisz z małą jak wykonujesz te czynności?
Miałam to samo czytając 😂 Ja tam dzisiaj umyłam naczynia i zlew oraz włożyłam różne poniewierające się dokumenty w stosowne teczki i jestem dumna z tego, że tyle się udało zrobić 😂

Do góry