G
gość _199
Gość
CYzy tylko mi włosy nie lecą ? Jestem chyba szczęściara 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi też nie lecą bardziej niż przed ciążą. Ale tak ogólnie to często lecą bo ich nie czesze kilka dni, chodze w cebuli na czubku głowy i potem jak rozpuszcze i zaczynam czesać to garściami wyciągam te co powinny wypaść już przez te kilka dniCYzy tylko mi włosy nie lecą ? Jestem chyba szczęściara![]()
Skąd ja to znam...Mi też nie lecą bardziej niż przed ciążą. Ale tak ogólnie to często lecą bo ich nie czesze kilka dni, chodze w cebuli na czubku głowy i potem jak rozpuszcze i zaczynam czesać to garściami wyciągam te co powinny wypaść już przez te kilka dni![]()
Ale patrzy z zaciekawieniemWróciłyśmy do domkuwypoczate. Hania się opaliła
wczoraj skończyła 4 miesiące i wyleciało mi z głowy
![]()
U mnie też nie najgorzej, tzn. wypadają, wszędzie ich pełno, ale nie więcej niż normalnie, na głowie wciąż mam ich sporoCYzy tylko mi włosy nie lecą ? Jestem chyba szczęściara![]()
Ja bym już się przeszła, pewnie niedługo pójdziemyZastanawiam się kiedy mogę iść z młodym na basen, wy kiedy się wybieracie ?
SłodziakWróciłyśmy do domkuwypoczate. Hania się opaliła
wczoraj skończyła 4 miesiące i wyleciało mi z głowy
![]()