werciasidwa
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ten rok, ale gratulacjeJa chyba też się tutaj wpisze![]()
Ja smarowałam córce już jak była noworodkiemNie, to dla starszych dzieciaków.
Ulewanie jest normalne, ja się tym nie przejmujeByłaś u pediatry te ulewanie nie jest normalne jak cały czas mu się to zdarza
U nas też pokemony spiaMłody śpi, pijemy piwko 0%, gramy w kalambury, żyć nie umierać![]()
Nasz wieczorem też nie ulewa, bo zwykle zasypia podczas karmienia, nawet go nie odbijamy, ale w ciągu dnia czasem jest masakraU nas wieczorem młody w ogóle nie ulewa, o dziwo dzisiaj po karmieniu i odbiciu nawet leżał sam w łóżeczku sporo i nie ulał w ogóletak normalnie jak leży to zawsze coś mu się tam chlupnie, chyba że zaśnie od razu no to nie. Ale pewnie to tylko taki wyjątkowy dzień i jutro wszystko wróci do normy
![]()
Tak odbijamy, chyba, że zaśnie w trakcie to nie, ale wtedy nie ulewa.Odbijasz go po karmieniu??
A mnie dziś tak młody przeorał, że nie mam sił uszykować sobie kolacji, a jestem już taka głodnaMłody śpi, pijemy piwko 0%, gramy w kalambury, żyć nie umierać![]()
Ja na wszystko mowie,, wyrosnie " hahahaTak odbijamy, chyba, że zaśnie w trakcie to nie, ale wtedy nie ulewa.
No dokładnie, oby szybkoJa na wszystko mowie,, wyrosnie " hahaha![]()