Stelle
Fanka BB :)
Ojaaaa... Jaki wstydNo nasz też się śmieje ale to nie jest taki głośny ciągły śmiech tylko takie pojedynczea teraz zaczął już tak konkretniej
To nie ten temat, my już dawno urodzoneszukaj lutowych 2022
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojaaaa... Jaki wstydNo nasz też się śmieje ale to nie jest taki głośny ciągły śmiech tylko takie pojedynczea teraz zaczął już tak konkretniej
To nie ten temat, my już dawno urodzoneszukaj lutowych 2022
Nie szkodzi, ostatnio to częsteOjaaaa... Jaki wstydchciałam was właśnie zacząć nadrabiać i nie połapałam jeszcze że coś nie tak
dzięki
![]()
Az sobie za kazdym razem przypominam moj testNie szkodzi, ostatnio to częstetrzymamy kciuki!
Aktualnie ten test przysysa sie do cycaAz sobie za kazdym razem przypominam moj test![]()
Gratulacje kochana. Lecz tu są lutowe mamy które urodziły w 2021Witajcie ja chyba dołączam do Lutego choć to bede wiedzieć 22 czerwca bo wtedy mam wizytę u Ginekologabynajmniej dwa testy wykonane wyszły od razu dwie grube krechy. Dziś beta z wynikiem 11123,59 więc wskazuję to tak mniej więcej na 6-7 tydzień
z miesiaczki termin porodu na 2 luty 2022
![]()
Mój ostatnio też 5godzin przespał ciągiemPrawie 5h/?W dzień?!
Mój to by pięć razy ryczał o jedzenie
![]()
No to moja perełkę sobie wsadziłaMoje 5 letnie dziecko wsadziło sobie 1 grosz do nosa. Ja zawału prawie dostalam ale udało mi się wyciągnąć. Pytam się jak to się stało a ona,, spadło z nieba,,dalam jej w sklepie 1 grosz do skarbonki, wyszliśmy że sklepu a ona trzyma się za nos (myslalam ze znowu ma focha o coś,) mowie co się stało Basiu, a ona, że pieniążek jej spadł. Ja mowie, to nie płacz dam ci następny w domku a ona, że do nosa jej spadł
moja mina musiala być bezcenna
u nas też już są podchody pod śmiech pełną gębąMłody dzisiaj kilka razy już tak delikatnie zaśmiał się na głos, widać że bardzo chce, ale jeszcze mu nie wychodzi do końca, pewnie na dniach bedzie się już śmiał![]()